Jak piszemy posta to po wyslaniu pokazuje sie info w prawym gornym roku ze wyslana wiadomosc i subskrypcja rozpoczeta.Casem ten napis zaslania napis forum i soutbox moglby go ktos przeniesc w inne miejsce np lewy gorny rog narazie nic tam nie ma.
pozdrawiam
SORKI ZA POST POD POSTEM ALE ZALEZY MI NA ODNALEZIENIU POSTA Z LATWOSCIA WIEC GO ODCIALEM.
DO USUNIECIA PO PRZECZYTANIU
Ostatnio zmieniany: 11 lata 6 miesiąc temu przez Anaconda.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Funkcjonalność Forum GLP !
11 lata 5 miesiąc temu #43
Ctrl+F5... w ten sposób zmiany zobaczycie od razu, a nie wtedy, gdy odświeży się cache.
Dzięki za wszystkie uwagi. Sukcesywnie zmieniamy co trzeba, inne sprawy przykładamy na później z uwagi na nagłe i wymagające zaangażowania problemy bieżące, ale nic nie zginie...
Pozdro!
Mam takie pytanko:
Jak dołączyć chmurkę prywatnej wiadomości by była ona widoczna pod loginem i awatarem?
Mam tam tylko ikonkę płci a niestety nie za bardzo wiem jak mam dołożyć tam ikonkę PW.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 5 miesiąc temu przez staryjez.
11 lata 5 miesiąc temu #47
Mam takie pytanko:
Jak dołączyć chmurkę prywatnej wiadomości by była ona widoczna pod loginem i awatarem?
Mam tam tylko ikonkę płci a niestety nie za bardzo wiem jak mam dołożyć tam ikonkę PW.
Masz tą ikonkę tylko ty jej nie widzisz akurat , tak jak ja nie widze swojej
11 lata 5 miesiąc temu #48
Mam takie pytanko:
Masz tą ikonkę tylko ty jej nie widzisz akurat , tak jak ja nie widze swojej
dokładnie... forum GLP jest pełne niespodzianek... trzeba uważać
Take it easy!
11 lata 5 miesiąc temu #49