W majowym numerze czasopisma dla panów CKM jest artykuł pt ,,Sezon dla leszcza,, czyli jak oglądać seriale i nie stracić życia. Autor ze swoistym humorem i sarkazmem opisuje kilka znanych i kultowych seriali. Oto jak przedstawił serial
,,GRA O TRON,, :
Ze względu na nagromadzenie zła serial zwany jest Leszkiem Millerem wśród seriali. W skrócie opowiada historię dwóch rodzin -Starków i Lannisterów -które , nie przebierając w środkach , toczą zacięty bój o kontrolę nad królestwem. Krew leje się wartkim potokiem , dzieci wyrzucane są przez okna , a główni bohaterowie giną jak kasa w Amber Gold.Słowem - całość przypomina klasyczny spór między członkami rodziny o kawalerkę po dziadkach.
DLA KOGO :
Jeśli masz więcej pryszczy na mordzie niż przyjaciół na facebooku i jesteś na 60 levelu w ,,Warcrafcie,, , to możesz być pewien , że będzie to miłość od pierwszego wejrzenia. Ale spokojnie , ,,Gra o tron,, to nie jest ,,Hobbit,, ,znajdą w niej coś dla siebie także normalni ludzie , którzy nie dostają erekcji na widok smoków.
ZAGROŻENIE :
Trzeba tylko uważać , ponieważ po drugim sezonie możesz się zorientować , że od miesiąca sypiasz z własną siostrą i razem knujecie przeciwko starym , jak zająć duży pokój , przejąć kontrolę nad telewizorem i zjeść wszystkie słodycze z barku.
Ja osobiście nie oglądam , nie moje klimaty ale mam nadzieję , że fani tego serialu nie poczuli się urażeni.
Bynajmniej nie to było moją intencją zamieszczając tego posta

Pzdr.

W.