Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

Forumowy Bank Nasion (FBN) przeznaczony dla Użytkowników GLP ...

TEMAT: Offtop - FBN

Forumowy Bank Nasion (FBN GLP) - wpłacaj i wypłacaj nasiona! 9 lata 2 tygodni temu #101

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

żeby nie robić zamieszania oddam na rzecz banku dwie fiolki auto reg od Warr'a; zostało mi po zeszłorocznym rozdawaniu a sam regów nie uprawiam więc kto chętny przygarnąć?
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Otrzymany Lumen od: Bongjour

Forumowy Bank Nasion (FBN GLP) - wpłacaj i wypłacaj nasiona! 9 lata 2 tygodni temu #102

• KoneserDzikiBill
  • KoneserDzikiBill Avatar
  • ... na FLO
  • Buffalo soldier
  • Zebranych lumenów: 440
  •  

•  

Ja chetny nawet bardzo. Mam kilka REG AF wiec bedzie misz masz. Rozmnoze je i wplace do banku na prsyszly rok :)
"Lecz nade wszystko – słowom naszym,
Zmienionym chytrze przez krętaczy,
Jedyność przywróć i prawdziwość:
Niech prawo zawsze prawo znaczy,
A sprawiedliwość – sprawiedliwość."...
Otrzymany Lumen od: Bongjour

Forumowy Bank Nasion (FBN GLP) - wpłacaj i wypłacaj nasiona! 9 lata 2 tygodni temu #103

• SensiSoul
  • SensiSoul Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 1195
  •  

•  

Chętnie przytulę Ambrosia x HashKush jeśli jest na stanie :whistle:
Ostatnio zmieniany: 9 lata 2 tygodni temu przez SensiSoul.

Forumowy Bank Nasion (FBN GLP) - wpłacaj i wypłacaj nasiona! 9 lata 2 tygodni temu #104

• Pingwin
  • Pingwin Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3328
  •  

•  

kijanek napisał:
Chętnie przytulę Ambrosia x HashKush jeśli jest na stanie :whistle:

Nie ma tego na stanie, jest duzo AF i sezonowych regow.

Forumowy Bank Nasion (FBN GLP) - wpłacaj i wypłacaj nasiona! 9 lata 2 tygodni temu #105

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

yebaq napisał:
Myślę bong ze z bankiem można się jakoś dogadać, nawet jakby nikt nie miał nic przeciwko sam przejmę połowę kulek i zamiast ty tylko latać to możemy robić to na zmianę ( pod warunkiem ze Mi ufacie i pozwolicie na takie zagranie )
Żeby jasne jasne było nie mam zamiaru robić wałków chcę pomóc a inicjatywa kolejnego rozdania tylko dla tego że inni ( jak i ja ) chętnie przyjmą trochę kulek więcej bo out nadciąga
Pestki dla outdoorowców plus 10 szt fem i 10 reg moja propozycja, wymóg fotorelacja ze wszystkich otrzymanych pestek z banku w przeciwnym razie jakaś stosowna odznaka (???)
Głosujcie
Dyskutujcie
Ja pozdrawiam
:peace:
Podbijam bo naprawdę już mam dość obojętności i braku jakiejkolwiek decyzji. Mamy jeszcze moderatorów i administrację w tym forum?
Ktoś potrafi podjąć decyzję?
Outdoor za około miesiąc czas leci a zero odzewu.
Chwala Bongus ze zgodziłeś się na bankiera forumowego, to czysty obowiązek zero profitu.
Bezinteresownie dałeś radę.
Forumowicze wysyłają pestki dla innych forumowiczów. Skoro adminy i część moderacji nic nie mówi przez 5 DNI ?? Wasza sprawa ze macie tak mało czasu ja niebawem usunę konto więc ostatnie moje chęci pomocy
Nie ufajcie mi chce złe czerpie korzyści i nic nie daje od siebie.
Pozdrawiam Panowie i ...
:peace:
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...
Otrzymany Lumen od: KoneserDzikiBill

Forumowy Bank Nasion (FBN GLP) - wpłacaj i wypłacaj nasiona! 9 lata 2 tygodni temu #106

• KoneserDzikiBill
  • KoneserDzikiBill Avatar
  • ... na FLO
  • Buffalo soldier
  • Zebranych lumenów: 440
  •  

•  

Czemu usuniesz konto ? Wez yebaq przestan. Jestes jednym z tych ktorzy tworzyli GLP. Ja bym chcial teraz skoro już taka wypowiedz padla zeby modzi spokojnie podeszli do tej sprawy. I porozmawiali jak normalni ludzie, dyskusja bez spin Bong sam napisal że nie bd mial czasu, Ty zaproponowales swoją pomoc ja jestem jak najbardziej ZA . No bo chuj co tam ? Po co robić kogos na 100 nasion jak zła opinia zostaje. Jestesmy tu po to zeby tworzyc coś dla potomnych ! Dla ludzi z nasza pasją i nie wartwo się denerwowac. Czasami jest ciezko ale tym bardziej większą satysfakcja jak coś razem dokonamy. Myślę że yebaqowi można zaufac. Jestem tego pewny!

Choć trochę masz racje. Modzi jak są to są ale outdoor się zbliza nawal pracy. Choć trochę też to widze że nie ma tego zawziecia co rok temu. Ale to utwardza mnie w przekonaniu że trzeba zostac i sprostac wszystlim przeciwnoscia bo spierdolilem z haszysza i choć tam mialem więcej postwo to nie zaangazowalem się w życie forum tak jak tutaj. Jesteśmy mloda ekipa ale zobaczycie doczekamy się czasów takich że każdy będzie bez przeszkód mógł demonstworowac swoje umiejetnosci. Bez obawy na niebieskich.

Nie denerwowac się konwersacji to klucz o ludzkosci.
Nie jestesmy jebnymi zwierzętami, islamistami bez udzkich zachowan. I mowie to ja psychoterapeuta.

" Legalizaja teraz ! Legalizacja tu ! "

Pjona Koneser ...
"Lecz nade wszystko – słowom naszym,
Zmienionym chytrze przez krętaczy,
Jedyność przywróć i prawdziwość:
Niech prawo zawsze prawo znaczy,
A sprawiedliwość – sprawiedliwość."...
Otrzymany Lumen od: KLICZKO, Boer Van Oranje, Kimbo Slice

Forumowy Bank Nasion (FBN GLP) - wpłacaj i wypłacaj nasiona! 9 lata 2 tygodni temu #107

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

DAwaj Yebaku adres na pw podeślę Ci te AF reg będziesz nimi dysponował ;)
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)

Forumowy Bank Nasion (FBN GLP) - wpłacaj i wypłacaj nasiona! 9 lata 2 tygodni temu #108

• Pingwin
  • Pingwin Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3328
  •  

•  

Oddaj je komus kto sam je wysieje, nie zebym narzekal ale dostalem w zeszlym sezonie od ciebie te auto regi i jedyne co pamietam na ich temat to fakt ze slabo kielkowaly. Nie wiem czy jest sens to jeszcze dzielic dalej, tymbardziej ze AF vzekaja az ktos je wyplaci :mrgreen:

Forumowy Bank Nasion (FBN GLP) - wpłacaj i wypłacaj nasiona! 9 lata 2 tygodni temu #109

• KLICZKO
  • KLICZKO Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 5276
  •  

•  

Ja też uważam że auto z pod reki Warra nie są warte czasu i dobrego spota.
Sa w banku lepsze geny...
pozdrawiam
Jebać "kolegów" w tym hobby trzeba być samotnikiem...

WODA JEST MAGICZNA...
Otrzymany Lumen od: Sandacz,

Forumowy Bank Nasion (FBN GLP) - wpłacaj i wypłacaj nasiona! 9 lata 2 tygodni temu #110

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  • ERROR: 4.20
  • Zebranych lumenów: 6343
  •  

•  

Ja chętnie podzieliłbym się z kimś tą robotą, już na początku był ze mną Babys i miał zajmować się bankiem na wyspach, ale ten pomysł nie miał sensu, a taki list za granicę to różnica 2-3zł...

Z połową też nie ma sensu, albo całość albo nic. Niedługo pałeczkę i tak będę musiał przekazać. Dla mnie mógłby to być Yebaq bankierem i na pewno dałby sobie radę... Ale musi być to osoba o "kolorowym" nicku by wzbudzała zaufanie ludności cywinlo-forumowej, wraz z rybcią na pewno dalibyście radę, on jako bankier, ty jako jego pomocnik:) Dlaczego Yebaq miałbyś usunąć konto? Nic to nie zmieni, że niektórym się nie chce lub nie mają czasu, poświęcili na to lata (niestety w innym miejscu) a teraz przechodzą na tzw. emeryturę :)

P.s Kijanku! W banku są Ambrosia x HK reg od sandacza... Nawet sporo, a ja oczywiście zrobiłem błąd i opisałem je andromeda...
Otrzymany Lumen od: Jacek

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany