Box: przerobiona szafa o wymiarach 55x103x170cm(0,56m2)tylna ścianka biała,
reszta wyklejona folią Diamond 100%. W środku wentylator TT125(280m3), 2 wloty
pasywne + filtr węglowy i CoolTube. Do tego mieszające śmigło i nawilżacz powietrza.
Oświetlenie: 400W w CoolTubie.
Rośliny: 3x RoyalMedic i 3x RoyalCaramel od RQS.
Ziemia: BioBizz Light Mix + ALLMix tez z Biobizz
Nawozy: TerraVega,Biohumus, na flo topmax, terramax z Atamii, pk13/14
Donice 11L
siemanko wszystkim na mojej fotorelacji:) trochę mnie nie było więc pewnie mnie nie pamiętacie ale swojego czasu coś sobie działałem i tak mnie naszło na ComeBack:D OK bez zbędnego pierdolenia:D Roślinki wyszły z ziemii ok 19-20 grudnia i od tego czasu lecą na foto 15/9.
OD razu uprzedzam ze wiem iż powinno byc 18/6 ale niestety jest to spowodowane innymi czynnikami o których nie będę wam pisał i jest, jak jest. Chciałem je dziś przełączyć na 12/12 ale trochę pojechałem z LST i dam im jeszcze z dwa dni takie światło jak dotychczas:)
Fotki które Wam pokaże przedstawiają roślinki przed treningiem, a po dodam za jakiś czas, jak już dojdą do siebie, bo potraktowałem je okrutnie:P hehe
Jeśli chodzi o grow, to nie mam celów, ani poprzeczek, jedynie co to chciał bym trochę więcej czasu poświecić na trening, by mieć większą kontrolę nad tym co dzieje się w boxie, niż w poprzednich grow, no ale zobaczymy jak będzie z czasem.
Aha.. póki co nie bede opisywał które są które, ale te medici są bardziej niemrawe:D długie odrosty rzadkie, typowe sativki:)
ok to lecim z fociszami
tak by to wygłądało na dziś

fotki mam zamiar dodawać co najmniej co dwa tygodnie, więc trzymajcie kciuki żeby mi się to udało:D hehe
zapraszam wszystkich do odwiedzin i komentarzy:) jak o czymś zapomniałem to piszcie:) PEACE!!