Siemanko !
Do produkcji haszu użyłem worka 220 mikronów 5L wygląda tak :
Oprócz worka potrzebowałem jeszcze strzykawki oraz wody lecz bez lodu

stwierdziłem , że lód jest zbędny za to przez przypadek przy wymieszaniu części wsadu z słomą odkryłem iż chodzi o to aby nie dopuszczać do zbijania się kulki , tudziesz później użyłem po prostu rozdrobnionych łodyg na których wisiały topy w proporcji ok. 3:1 , gdzie 3 to wsad a 1 rozdrobnione sekatorem na ok. 3-5 cm łodygi.Wszystko się odbywało w stodole więc woda sama z siebie była schłodzona

wsad to praktycznie same liście + spleśniałe topy.
po trzepaniu jakieś 15 min odstawiałem to na 1h (może i wcześniej było można ale mi taki system pasował

)
potem odlewałem wodę w butelki (to miałem pod ręką

)
potem zbierałem jak najwięcej wody za pomocą strzykawki :
i zlewałem do pojemniczka z którego była też za pomocą strzykawki odsączana woda
ok , a tutaj gotowy produkt :
zajebiście szybka metoda polecam !
Pozdro CoCa
Kowalsky napisał:
250 to roboczy worek

Ale pewnie klepie wiec smacznego

klepie , lufe spaliłem więcej mi się nie chce bo ogólnie już nie pale bo się Mi znudziło hehe a gdybym miał robić czysty hasz dla siebie i by wychodziło jeszcze kilka razy mniej to odrazu bym jebnoł te liście na kompostownik i bym się nie pierdolił
ale że wszyscy mówią o nim Alles kla , to robię
Chuck napisał:
Jaki wynik, jak możesz się pochwalić?
Smacznego
Pzdr
Do końca z fartem xd
Chucky
mogę pokazać jak skończe wszystko , tutaj pokazałem aby jak działam a mieć trochę tych liści mam