No widzisz Bliski mi się niestety źle kojazy osoba która nadużywa słowa "prawica", bo w naszym kraju niestety nie istnieje jasny pdoział na prawice i lewice!
PO to tak liberałowie ludzie którzy w młodosci chcieli obalić komunę aby móc legalnie lub nie... zarabiać powazne pieniądze. PIS to dla mnie prawica ale konserwatywna z masą naleciałości po poprzednim systemie.
Z kolei 'polska lewica' to moim zdaniem póki co
dno dna, pozostałości po komuchach i kompletnie skompromitowanych partiach wywodzących się z tego systemu. Nowsze wynalazki typu Palikot czy ten Grodzki(ka) to klauny których głównym celem programowym jest promocja różnych rodzaju wynaturzeń oraz walka z Kościołem Katolickim. Zapominają zupełnie o istocie lewicowych działań czyli prawach pracowniczych,związkach zawodowych, szeroko rozumianym socjalu i innych tego typu sprawach.
Jako że juz się rozpisałem dodam tylko że na dzień dzisiejszy zastanawiam się czy głosować na Kukiza czy jednak na Dudę.
Wacham sie choc wiem że to partia tego drugiego wsadziła by mnie na parę lat do wiezenia za te pare krzaczkow ktore sobie w zeszłym roku wysadziłem

no ale coż nie moza myslec tylko o sobie....

Pragne jedynie zaapelowac do was wszystkich aby broń boże nie głosować na Platformę, ponieważ to ta partia ukradła najwięcej i w moim mniemanu wyrządziła najwieksze szkody naszej ojczyźnie od dobrych 20 paru lat
w poprzednich głosowałem na Komora................

i jest mi z tego powodu naprawde wstyd