W Polsce chyba jak wszedzie zyje sie roznie, zalezy od tego jak jestes sytuwany.... jakie masz koneksje i tak dalej.
Wiadomo ze gosc zarabiajacy srednia krajowa(ile porcent ja ma? hehe) który dostał mieszkanie po babci albo załatwił mu je jakis 'przyjaciel' czytaj rady z miasta jest w lepszej sytuacji niz ten który wzioł kredyt lub musi je wynajmowac. Nie wiem czy masz gdzie mieszkac ale wiedz ze w polsce rynek najmu stoi na bardzo niskim poziomie, w porownaniu do zachodu jest wrecz patologiczny. Z kolei kredyty u nas maja wieksze oprocentowanie niz w innych unijnych krajach.
Byłem troszke na zachodzie, liznolem tematu i dlatego zdecydowalem ze chce mieszkac tutaj gdzie jest moj dom ale to przeciez zalezy od charakteru jeden bardziej przywiazuje sie do otoczenia inny mniej. Proste
Ktos wspomnial o studiach? przestan to juz nie te czasy dzis masa wyksztalconych ludzi nie ma pracy, znam nawet takich po kierunkach scisle technicznych ktorzy musza pracowac zacznie ponizej swoich kwalifikacji bo pracy w przemysle jest poporostu mało, a nowoczesnych technologii tez jak na lekarstwo. Jesli masz juz wykształcenie to oczywisice dobrze ale zdecydowanie odradzam inwestowac w nie na dzien dzisiejszy. Lepiej poswiecic czas i pieniadze na cos innego.
andy botwin napisał:
Dodatkowo obecna grupa rządząca odpierdala takie bagno w takim tempie że ojapierdole.
Rozwin prosze

Ja pierdole normalnie sie oburzyłem, kurwy kradły osiem lat przywłaszczyły sobie najlpierw media później ten smieszny trybunał i cała reszte ledwo ktos ich zastapił, zaczyna sprzątac to bagno i już lament.
z dedykacja
mrblondyn.com/2016/01/04/czego-broni-kod/
Jak to ktos kiedys powiedział.... "Polska piekny kraj, tylko ludzie kurwy".
Nie do konca sie z tym zgadzam ale cos w tym jest.
Tajk czy inaczej czekamy na twoj powrot