Witajcie,
Z racji tego, że druga tura konkursu Flora&Fauna CYCO grow rozegrana będzie na forum haszysz postanowiliśmy podzielić się nagrodami dodatkowymi jak poniżej.
Cosa_Nostra napisał:
Dodatkowe nagrody:
Wild Seeds -
www.wildseeds.pl
- Dinafem Industrial Plant - opakowanie 5 szt.
- Dinafem White Widow - opakowanie 5 szt.
- Dinafem Critical Jack - opakowanie 3 szt.
HolenderskiSkun.pl -
www.HolenderskiSkun.pl
- 50 naszych firmówek i 20 z Dinafem
- 30 naszych firmówek i 10 z Dinafem
- 10 naszych firmówek i 5 z Dinafem
f2Seeds -
www.f2seeds.fr.pl
2 x 1pack - Auto Big Dane Feminise | Green Fantasy Seeds
2 x 1pack - Auto Power Feminise | Biohazard
3 x 3pack AK47 XXL Feminise | Triton
3 x 3pack Bubble Gummer AF FEM | Triton
3 x 3pack Jack Herer AF FEM | Triton
3 x 3pack AK47 AF FEM | Orion
3 x 3pack Black Master AF FEM | Orion
3 x 3pack Duck Foot Feminise | Orion
TanieSianie.pl -
www.TanieSianie.pl
- 3 opakowania po 4 szt Pure AK z FemaleSeeds
- 2 opakowania po 10 szt bubble Gummer z FemaleSeeds
- 1 opakowanie 4 szt ICE z femaleSeeds
- 1 opakowanie 5 szt C99 Hybrid z FemaleSeeds
www.satindi.eu -
www.satindi.eu
Diesel 3szt. - Dinafem
Cali Hash Plant 3szt. - Dinafem
Wappa 3szt. - Paradise Seeds
Spoetnik#1 3szt. - Paradise Seeds
Think Different 3szt. - Dutch Passion
Wszystkie zaoferowane przez sklepy nasiona mam u siebie oprócz pestek od holenderskiegoSkuna, który to zaoferował się wysłać osobiście pestki zwycięzcom. Porozmawiam z Panem Tomkiem czy nie wycofuje się z wcześniejszych ustaleń i podam Wam info jak zakończyły się rozmowy...
proponuje poniższy podział, jeżeli ktoś znalazł błąd lub uważa, że niesprawiedliwie podzielone zostały łupy proszę o jasny i merytoryczny wpis w temacie.
Ponieważ wysyłałem pw do sklepów i załatwiałem wszystkie formalności czuje się na siłach przechylić szalę ilości nasiona na stronę GrowLikePRO. Koledzy z haszysza niech mają mój gest za dobrą nowinę i przstaną piętnować nasze forum na swoich stronach. Tutaj nikt nie pała nienawiścią
W niedługim czasie nasiona zostaną przekazane administracji forum haszysz i na tym niech skończą się nasze podziały;

Wolna Wola
Wszystkim uczestnikom konkursu połamania kijów bambusowych, tłustych topów i wyników zamykających skalę przemysłowych wag
Edit:
Znalazłem błąd, poprawię wieczorkiem. Błąd w ilości nasion w paczkach; czyli podział pozostaje bez zmian a ulegnie jedynie (wzrośnie) liczba nasion przekazana na poszczególne fora
Powodzenia