Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

Tematy powiązane z Konkursem 1,5L (1500ml) ...

TEMAT: [18LED][1xCBD NORDLE od CBD CREW]Gabinet uprawowy Rolnika Orańskiego

Gabinet uprawowy Rolnika Orańskiego, czyli epizod w 1,5l butelce 10 lata 3 miesiąc temu #11

• zbiory
  • zbiory Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 842
  •  

•  

Światełka to chyba ma pod dostatkiem ? jak daleko masz lampę że tak nisko i odrosty rosną
Wpatrz się głęboko, głęboko w przyrodę, a wtedy wszystko lepiej zrozumiesz.-Albert Einstein
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Gabinet uprawowy Rolnika Orańskiego, czyli epizod w 1,5l butelce 10 lata 3 miesiąc temu #12

• Boer Van Oranje
  • Boer Van Oranje Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 677
  •  

•  

Świetlóweczka tak na oko jest 5cm od szczytu. Sądzę iż wygląd krzka jest zasługą barwy światła 6400k

Gabinet uprawowy Rolnika Orańskiego, czyli epizod w 1,5l butelce 10 lata 2 miesiąc temu #13

• Boer Van Oranje
  • Boer Van Oranje Avatar
  • ... na FLO
  •  

•  

26W
Były problemy. Najpierw krzak pokazał oznaki przelania, przesuszenie nie pomogło, więc przesadziłem do doniczki. Niestety nie miałem wyjścia i korzenie musiałem trochę uszkodzić, W związku z czym zatrzymał się wzrost i tak o 5 dni obserwuję ożywienie w doniczce. Następnie przedziory zaatakowały i trochę nadżarły liści, ale dziś wyłączyłem świetlówkę i wsadziłem krzaka pod ledy więc wzrośnie wilgotność i spacyfikuję to ścierwo. W związku z tym, proszę o przeniesienie moje fotorelacji do początkujących. Kilka fotek.

[18LED][1xCBD NORDLE od CBD CREW]Gabinet uprawowy Rolnika Orańskiego 10 lata 2 miesiąc temu #14

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

W końcu update ale wieści nie najciekawsze; hmmmm życie to walka i nikt nie mówił, że będzie łatwo :rolling:
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Otrzymany Lumen od: Boer Van Oranje

[18LED][1xCBD NORDLE od CBD CREW]Gabinet uprawowy Rolnika Orańskiego 10 lata 2 miesiąc temu #15

• Babys
  • Babys Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3246
  •  

•  

Szkoda ze w UK nie mieszkasz zafundowal bym ci PH meter za free bo widze ze chyba nie masz jak zmierzyc PH
a bez tego to wielka loterja z sadzeniem naszych pieknych roslin ;)

Powodzonka

Pzdr Babys
Otrzymany Lumen od: Boer Van Oranje

[18LED][1xCBD NORDLE od CBD CREW]Gabinet uprawowy Rolnika Orańskiego 10 lata 2 miesiąc temu #16

• Boer Van Oranje
  • Boer Van Oranje Avatar
  • ... na FLO
  •  

•  

Danke Bongjour za odblokowanie, temat nauturanie chce dalej kontynuwać, oczywiście już poza konkursem, tu albo w innym dziale. W każdym razie tak, phmetr mam co prawda tylko kropelkowy, ale dzięki za deklarację Babys. W tej uprawie mam zamiar wogóle nie nawozić, chyba że będzie to konieczne, a pilnował będę tylko ph podlewanej wody będzie to mineralka lub deszczówka stabilizowana dolomitem. Mam w planach też niedługo zrobić topping.
Pozdrawiam

Zdjęcie jedno, nic ciekawego 30 dzień wegu
Otrzymany Lumen od: Bongjour, Cichy Bob, Człowiek Nauki Fazy,

[18LED][1xCBD NORDLE od CBD CREW]Gabinet uprawowy Rolnika Orańskiego 10 lata 2 miesiąc temu #17

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  •  

•  

Boer Van Oranje napisał:
W tej uprawie mam zamiar wogóle nie nawozić, chyba że będzie to konieczne, a pilnował będę tylko ph podlewanej wody będzie to mineralka lub deszczówka stabilizowana dolomitem.

Deszczówka to woda demineralizowana bez substancji odżywczych (darmowa RO) więc na takiej wodziance daleko nie zajedziesz ;)

[18LED][1xCBD NORDLE od CBD CREW]Gabinet uprawowy Rolnika Orańskiego 10 lata 2 miesiąc temu #18

• FrakZaFrakiem
  • FrakZaFrakiem Avatar
  • ... na WEG'u
  • Po zielonej stronie mocy.
  • Zebranych lumenów: 302
Przechodząc przez sporą część naszej atmosfery szczerze wątpię aby była ona (deszczówka) wolna od chemii :P
Ostatnio zmieniany: 10 lata 2 miesiąc temu przez FrakZaFrakiem.
Otrzymany Lumen od: Człowiek Nauki Fazy

[18LED][1xCBD NORDLE od CBD CREW]Gabinet uprawowy Rolnika Orańskiego 10 lata 2 miesiąc temu #19

• Boer Van Oranje
  • Boer Van Oranje Avatar
  • ... na FLO
  •  

•  

32 dzień wegetacji

Deszczówka z tego co wiem, jest wodą mieką o ph 6,0. Ma w sobie dużo azotu i tlenu, a ustabilizowana dolomitem będzie miała jeszcze wapń i magnes w zapasie i odpowiednie ph. W każdym razie tak myślę. Dzisiaj mały update, przesadziłem bestie do nowej-starej donicy. Medium to ziemia kwiatowa z perlitem(tak z trzy garści)i dolomitem(płaska łyżka na 2l ziemi). W ramach ekstra emocji roślinkę nagiąłem, a darowałem jej na razie zmianę fotoperiodu na 12/1. Nowe wieści najwcześniej za tydzień
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniany: 10 lata 2 miesiąc temu przez Boer Van Oranje.
Otrzymany Lumen od: Bongjour, DIESEL, Pingwin, Człowiek Nauki Fazy, Lutek,

[18LED][1xCBD NORDLE od CBD CREW]Gabinet uprawowy Rolnika Orańskiego 10 lata 2 miesiąc temu #20

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  •  

•  

jasne, że nie jest sterylna ale zasolenie je jest w moich rejonach na poziomie prawie, że zerowym.

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany