Jeśli ktoś z Was miał już okazję kupować nasiona Warra bardzo proszę o informacje jak są pakowane. Jakoś nie do końca mam zaufanie do sprzedawanych nasion na sztuki bez oryginalnego opakowania. I tu nasuwa się pytanie jakie opakowania ma Warr Seeds? Jakaś fiolka z naklejką w której bez trudu można podmienić zawartość czy jest jakieś zabezpieczenie. Swoją drogą dziwne bo przeszukałem internet i nigdzie nie natknąłem się na zdjęcie opakowania. Pozdrawiam
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Zazwyczaj pakuja w ependorfy te małe fiolki.
Warr ja bym chciał powiedzieć że pestki co od ciebie dostałem Ambrosia x hashkush i pare innych strainow kielkuja 100 na 100% wigor też siewki maja ponad przecietny.
Good job man
,,Zaciągnij się zielem przyjacielu, to rozjaśni twój zamglony umysł..."
sklepy dostają hurtowo i przekładają w eppendorfy zapewne
W tym miesiącu pojawią się automaty regularne które szkoda było by robić w femkach (dodam ze projekt który kończę polegał na robieniu nasion regularnych z dodatkowym zapylania pyłem fem )
dawcą pyłu był sour diesel haze auto
czacuneczek obywatele i obywatelki dostałem w gratisie outdor mix od WARRA obiło wam sie cos o tym miksie?Panie Warr jeśli miałby Pan coś od siebie do dodanie będę wdzięczny pozdrawiam serdecznie
czacuneczek obywatele i obywatelki dostałem w gratisie outdor mix od WARRA obiło wam sie cos o tym miksie?Panie Warr jeśli miałby Pan coś od siebie do dodanie będę wdzięczny pozdrawiam serdecznie
Ja dostałem też go dostałem bodajże dwa nasionka, obydwa już wysadziłem. Nie wiem czemu ale myslalem ze to sezonówki a przeciez nigdzie tak nie pisało .... niestety jedna roslinka juz zakwitła
Ja dostałem też go dostałem bodajże dwa nasionka, obydwa już wysadziłem. Nie wiem czemu ale myslalem ze to sezonówki a przeciez nigdzie tak nie pisało .... niestety jedna roslinka juz zakwitła
Czołem pingwinie z satindi zamawiałeś?
Ostatnio zmieniany: 9 lata 7 miesiąc temu przez Koza.