Witam w moim pierwszym i mam nadzieję nie ostatnim OSie który bedzie mi dane przeprowadzić na forum GLP.
Oto pesteczki:
W roli głównej Andromeda x HaskKush czyli:
Andromeda: Easy Sativa x Cindy 99/Top 44
Hash Kush: lemon herijuana x chocolate rain x hashplant
Te ciekawe geny jako pierwszy skrzyzował Sandacz pozwalając w zeszłym roku męskiej Andromedzie na zapylenie HashKush'a Warra. Ja w tym roku jedynie je posadziłem i zebrałem pesteczki
Trudno powiedziec mi o nich cos wiecej tym bardziej że to juz F2 a nie F1 które sadziłem ja i Sandał.
F1 autora były stabilne i wczesne, u mnie 4 panny zakwitły w identycznym terminie czyli z początkiem 3 tygodnia lipca tak jak jedynaczka Sandacza. Minusem jest to że kwitna długo ale to głównie dlatego że poszły w strone Sativy po Andromedzie co widac po liściach i działaniu suszu który akurat mi mimo zapylenia wyjątkowo odpowiada
27 września wyglądała tak:
Także chętnych zapraszam, OpenSeed potrwa do
połowy stycznia!
Warunki mam niewielkie minimum
50 postów na forum i avatar. Osoby które ukonczyły jakas fotorelacje OUT beda oczywisce miały pierwszenstwo.
Pakietów będzie
10 a w każdym po
50 pesteczek poniewaz jedyny test kiełkowalności który dotychczas przeprowadziłem na jeszcze dosyc swiezych nasionach wyniosł niecałe 50 %. Na dniach zrobie drugi, po cichu mam nadzieje ze bedzie wynik bedzie lepszy....
I jeszcze jedno,jako że mam po 100 pesteczek dwóch odmian zapylonych tym samym pyłkiem.
Są to:
([Gloria lub Sdognesia xAxCDG]xHK)X(AndromedaxHasKush) Sezonówka Reg
(BigDevil) X (AndromedaxHasKush) Półautomat Reg
Jesli jakis doswiadczony grower wyrazi chec ich przetestowania to dostanie je w gratis.
Półautomat półautomatem, ale tej Glorii/Sdognesi skrzyzowanej z Andromedą jestem ciekawy bo matke scinałem z początkiem września

Zakwitła w podobnym czasie co AxHK ale duzo szybciej sie wyrobiła.