a ja bym chcial zwrócić uwagę na Flora i Fauna
Nie uwazam ich za oszustów ani nic w tym typie, ale burdel jaki tam panuje przechodzi ludzkie pojecie...
1. Zamawialem miernik PH, zalezalo mi na czasie, chcialem kupic przez sklep internetowy ale chlopaki z Łomianek podpowiedzieli mi zebym wyslal SMSa do nich z danymi do wysylki i wysla za pobraniem bo bedzie szybciej - efekt to oczekiwanie 11 dni i trzy telefony
2. Zarówka zapakowana w koperte DPD w ten sposob, że koperta tekturowa byla rozerwana i widac bylo co jest w srodku
3. Zestaw do hydro - przyszedl pękniety i niekompletny
4. Zamowione nawozy zestaw HESI - przyszlo w rozwalonym, zniszczonym pudelku, a na dodatek przy kurierze najmniejsza butelka wypadla z paczki
5. Kolejny zakup, doniczki i nawozy, w tym PH- - chlopaki w krakowie tak zapakowali, że wlozyli kwas PH- bez zadnego zabezpieczenia do doniczki, której ostre krawedzie przeciely butelkę - efekt? Po otwarciu przesylki Kwas oblal reke i nogę oraz spodnie. Spodnie do smieci, reka i noga poparzona
6. Zestaw do nawadniania 20 roslin okazal sie niemozliwy do kupienia (co okazalo sie 4 dni po zaksiegowaniu wplaty) zaproponowano mi wymiane na system na 16 roslin w tej samej cenie
Wiekszosć z tego moje - pozostale zeczy to seedomaniakowe przygody
Ja pomimo wszystko nadal robie tam zakupy, jednak teraz zawsze osobiscie, nigdy kurierem czy paczkomatem...