4Elements napisał:
jestmoc napisał:
Cosa_Nostra napisał:
Znany i lubiany P#1 od DP ale to już nie te czasy, proponowałbym Ci coś od Warr'a a na pewno nie pożałujesz wyboru.
o warrowych strainach juz mi sie obiło napewno sprobuje, ogolnie to chcialbym wyrwac jakies zacne geny na out, passion slyszalem ze slaby skun, niby na stronie dp napisane ze thc dochodzi do 18% ale ja w to niewierze do tego struktura topow taka lisciasta, jezeli jestem w blędzie to mnie poprawcie. Szukam czegos naprawde mocnego co dojdzie pod naszym niebem. Stawiam bardziej na jakosc nie na ilosc ale chcialbym cos pelnosezonowego nie automatycznego.
Do tego stawiam na geny z przewaga indica ze wzgledu na krotszy czas kwitnienia.
Slyszalem cos o Bangi haze oraz hindu kush x nepal ale niewiem skad mozna wziasc takie pechy
pozdrawiam

Co do super skunka to mieliśmy 5 roślin fem od femaleseeds bodajże i żadne tego roku nie zakwitła do końca , kwiatki liściaste faktycznie ale susz niczego sobie
Mieliśmy też shaman x maroc i bardzo ale to bardzo polecam , jakość bardzo dobra, rośliny łatwe w prowadzeniu i plon też super ( jeden 400g+ )
Na plon nie narzekam ale moc sredniawka ..Z fifki robił robote w miare ale batonow nie oplacalo sie palic hehe. Dla amatorow polecam ta odmiane bo rosnie naprawde wielka po LST i tak miala 2.5m gdyby ją puscić luzno mysle ze 3.5 lekka reka a łodyga była grubsza niz moje przedramie hehehe (orion seeds) jednak phenotypy juz zroznicowane i tyko jeden byl tak predki ze doszedl przed czasem(zielone pheno).
Z odmian automatycznych i tanich pestek podobał mnie się
The protector virus seeds
auto blue amnesia - Szła jak zła w 6tygodniu kwitnienia była piekna moglem sciachac bo tydzien pozniej juz wszystko zabrała plesn minus sadzenia w donicach jak padaja duze deszcze.
do osów nie jestem przezwyczajony bo trzeba miec fotorelacje do tej pory podchodzilem do tego sceptycznie ze wzgledu na PSYtrykanie fotek i danych exif w zdjeciach z ktorymi juz sobie poradzilem
Ostatnio przypasował mi strasznie kush'yk zajebisty sprzęcik, dojdzie jakas krzyzowka kusha u nas?
precz z padaką moc z wami