Zrobiłem 4 sezony na jego pestkach sa po necie foty moich krzaków i tak to były najlepsze outdoory w moim życiu a jak gość jeszcze na haszyszy rozdawal geny pierwsze razy tamte rośliny to był cud. Kurwa aż sie łezka w oku kręci staremu zakapiorowi.
Mam kilka orginalnych pestek udało mi się odzyskać po moje wpadce kilka sion w tym Warrowe mam tam nawet legendarna Cannalove ale do tego musze miec warunki a nie mam zeby zrobic z tego pechy moze kiedys panowie moze kiedys...
,,Zaciągnij się zielem przyjacielu, to rozjaśni twój zamglony umysł..."
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Co posadzisz na OUTDOOR w sezonie 2018? - luźne rozkminki ;)
6 lata 11 miesiąc temu #17
W tym roku lecę na pół auto od GGS. Gorilla Gold x AK47, Hindu Kush x Dieselberry. Eksperymentalnie leci też C99 od Female Seeds. No i może parę autosów, co by zapalić coś już w sierpniu
diesel , gdzie dorwales gg x nl? bo ja znalazlem tylko na market-konopi.pl ,sa tez inne odmiany z przed 2 lat, ale pisalem z Grzechem i mowil , ze nie robil z nimi interesu , pisalem do nich to mi nie odpisali :/
Co posadzisz na OUTDOOR w sezonie 2018? - luźne rozkminki ;)
6 lata 11 miesiąc temu #20
diesel , gdzie dorwales gg x nl? bo ja znalazlem tylko na market-konopi.pl ,sa tez inne odmiany z przed 2 lat, ale pisalem z Grzechem i mowil , ze nie robil z nimi interesu , pisalem do nich to mi nie odpisali :/
Już trochę u mnie leżą. Ziomeczek mi zamawiał chyba z f2.