Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Hydrozagwozdka czyli Ganja prezentuje system nawadniający AutoSzrot

Hydrozagwozdka czyli Ganja prezentuje system nawadniający AutoSzrot 5 lata 9 miesiąc temu #1

• Ganjamatyk
  • Ganjamatyk Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 398
  •  

•  

Znalazłem kiedyś butle takie po jakiejś ekipie "growerskiej" , tak myśle że to po nich.A że las czysty jest zajebisty to mam dwie takie.

Połatałem lutownicą , kupiłem zawory ( 7 zł sztuka z olx.pl ) , jeszcze wąż rzeczny muszę znaleźć na 22mm i będzie gites.No i rurki PCV do całości systemu nawadniającego na outdoor.

O góry będzie wklejone coś jak lejek aby się samo napełniało wodą z dyszczu wraz z sitkiem filtrującym ale muszę poszukać co się nada bo mama mi wyjebała pęknięte spryskiwacze , które miały na to pójść.

Jak tylko postęp prac nastąpi dodam up ale narazie myślę jak opierdolić zawór w dziurce baniaka.
"Tak bowiem jest: kto skąpo sieje, ten skąpo i zbiera, kto zaś hojnie sieje, ten hojnie też zbierać będzie. Każdy niech przeto postąpi tak, jak mu nakazuje jego własne serce, nie żałując i nie czując się przymuszonym, albowiem RADOSNEGO DAWCĘ MIŁUJE BÓG." (2 List św. Pawła do...
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Otrzymany Lumen od: Golas, Kimbo Slice

Hydrozagwozdka czyli Ganja prezentuje system nawadniający AutoSzrot 3 lata 4 miesiąc temu #2

• Ganjamatyk
  • Ganjamatyk Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 398
  •  

•  

Ganjamatyczny uzupełni temat bo już wrócił na rejon z wakacji.

STAY TUNE IN!
"Tak bowiem jest: kto skąpo sieje, ten skąpo i zbiera, kto zaś hojnie sieje, ten hojnie też zbierać będzie. Każdy niech przeto postąpi tak, jak mu nakazuje jego własne serce, nie żałując i nie czując się przymuszonym, albowiem RADOSNEGO DAWCĘ MIŁUJE BÓG." (2 List św. Pawła do...
Otrzymany Lumen od: Bongjour, Pingwin, pb95

Hydrozagwozdka czyli Ganja prezentuje system nawadniający AutoSzrot 2 lata 9 miesiąc temu #3

• pb95
  • pb95 Avatar
  • ... na wacie
  • Only the Brave
  • Zebranych lumenów: 2
Ganjamatyk napisał:
Ganjamatyczny uzupełni temat bo już wrócił na rejon z wakacji.

STAY TUNE IN!

czekam ;)

Moderatorzy: AS

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany