Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: HolenderskiSkun.pl - gratisy, darmowe dostawy, promocje, w pełni bezpieczne zakupy

HolenderskiSkun.pl - gratisy, darmowe dostawy, promocje, w pełni bezpieczne zakupy 10 lata 10 miesiąc temu #31

• Pingwin
  • Pingwin Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3328
  •  

•  

Kupując nasiona na wyprzedażach serwowanych nam pod koniec każdego roku kalendarzowego niestety trzeba sie liczyc z tym że sklepy w pierwszej kolejności wysyłają te "starsze" opakowania.
Sam w grudniu zrobiłem zakupy w sklepie równie popularnym oraz cenionym jak HSKUN i niestety z paczki 7xThinkDiff DP (za bodajże 120 złotych) nie wykiełkowało juz jedno z 3 "odpalonych" nasionek. Mam nadzieję że na tym koniec złych nowin bo nasiona mimo promocji drogie....
sorry za off :P
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Otrzymany Lumen od:

HolenderskiSkun.pl - gratisy, darmowe dostawy, promocje, w pełni bezpieczne zakupy 10 lata 10 miesiąc temu #32

• hempgreen
  • hempgreen Avatar
Nie można też mieć pretensji do seedbanku, trzeba sprawdzić może to wina breedera jakaś trafna seria wyszła czy coś...
Myślę,że powinieneś porozmawiać najpierw na ten temat z Holenderskim a później udzielać się na forum,być może wszystko dobrze się skończy :D :D
Ostatnio zmieniany: 10 lata 10 miesiąc temu przez hempgreen.

HolenderskiSkun.pl - gratisy, darmowe dostawy, promocje, w pełni bezpieczne zakupy 10 lata 10 miesiąc temu #33

• amator
  • amator Avatar
  • ... na wacie
  • Zebranych lumenów: 5
sluchaj Cosa Nostra takie sklepy co robia nas w chuja i zarabiaja na naszej krzywdzie i nerwach to powinno sie pietnowac i prtzestrzegac zeby nikt wiecej sie nie wjebal na muke po to Jest chyba te forum zeby sobie 0pomagac dzielic wrazeniami z outa i indora sklepy tez sie reklamuja i rozni producenci powinni zostac naprawde zaufani ludzie na ktorych mozna polegac i miec pewnosc jak inwestujesz ze dostaniesz 1szej jakoosci swiezutki towar a nie to co nie pojdzie przez rok wciska w promocji zebym wiedzial kupil bym po cenie bo na takich promocjach to sie wychodzi wlasnie

hehe co sie mialo skonczyc to sie skonczylo co mialo wyjsc nie wyszlo i tyle co tu gadac juz nad rozlanym mlekiem sklep polecil mi kolezka ale ja nie polece go juz nikomu.

Co do pestek to jestem pewny zawswze jak nie robilem to wychodzily prawie w 100% zadko co nie wychodzilo jedna gora dwie nie wyjda to klasyka Super Skun od Sensi Seeds i tyle kto mial to wie jedne z prostych i niezawodnych odmian.

hehe nr zamowienia kto by trzymal takie rzeczy po kilku miesiacach juz ja nic nie chcem z Twego sklepu i zadnych promocji gdzie te pestki byly trzymane moze w wilgotnym miejscu czy cos nie wierze ze to wina Sensi Seeds tyle co chcialem dodac .
Ostatnio zmieniany: 10 lata 10 miesiąc temu przez amator.
Otrzymany Lumen od:

HolenderskiSkun.pl - gratisy, darmowe dostawy, promocje, w pełni bezpieczne zakupy 10 lata 10 miesiąc temu #34

• Golas
  • Golas Avatar
  • Indoor Killer
  • Peace & Love !
  • Zebranych lumenów: 8100
  •  

•  

Amator ... proszę abyś używał edycji tematów swoich, a nie pisał post jeden pod drugim ! :evil:

Poczekaj też proszę na wyjaśnienia właściciela sklepu.
Najłatwiej jest wystawić pochopnie opinię.

Pozdro B)
G.
Żyjemy aby Doświadczać !
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś Sam !
Rośliny to nie maszyny !
Otrzymany Lumen od: DIESEL, hempgreen

HolenderskiSkun.pl - gratisy, darmowe dostawy, promocje, w pełni bezpieczne zakupy 10 lata 10 miesiąc temu #35

Kolezka jest bardzo swierzy tlumaczylem juz ze jest taka opcja,postara sie zapamietac. Faktycznie poczekajmy na odpowiedz holenderskiego, choc sam slupem jestem.Wiem ze to TYLKO POSREDNIK i tlumaczylem koleszce ALE ile te pestki lezakowaly, i gdzie u holendra nie wiadomo. Sam mam 3 szt i mam zamulenca ktory od poczatku mulil drugi tez mniej(jego sam przylalem co nie zmiaenia ze mul), dwa leca jak szalone ale to tylko garstka.Przykra sytuacja Pozdrawiam.

HolenderskiSkun.pl - gratisy, darmowe dostawy, promocje, w pełni bezpieczne zakupy 10 lata 10 miesiąc temu #36

• holenderskiskun
  • holenderskiskun Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 275
Witam

Amator możesz napisać na maila co i jak, jeżeli było to robione prawidłowo możemy Ci je wymienić (o ile na serio coś u nas zamawiałeś, prosiłbym też o nr zamówienia).

Problemy z nasionami się zdarzają, rzadko ale tak bywa (ok 1,5% wszystkich zamówień).

Niestety nie mamy wpływu na to co nam producent wyśle, a reklamacje uznajemy mimo że producenci nam tych nasion nie zwracają.

Nie robimy promocji aby się pozbyć czegoś co jest słabsze, wtedy strata byłaby podwójna (strata na niższej cenie i strata potem na wymianie na nowe).
Świadomie nigdy nie bym nie sprzedał czegoś słabszego.

Pozdrawiam
Tomek
Tomek, tel. 501 820 998 (PONIEDZIAŁEK - PIĄTEK 10.00 - 17.00)
HolenderskiSkun.pl/ - FEMINIZOWANE NASIONA MARIHUANY
blog.holenderskiskun.pl - newsy, artykuły, recenzje
Otrzymany Lumen od: Wild, , hempgreen

HolenderskiSkun.pl - gratisy, darmowe dostawy, promocje, w pełni bezpieczne zakupy 10 lata 10 miesiąc temu #37

Wlasnie tomku sluchaj, nasze mniemanie jest po prostu ze te pestki ALBO zle trzymales ALBO cos u ciebie(kminimy na wszelkie mozliwosci) ja kollezce przewinalem ze:
-ty jestes tylko POSREDNIK
-sensiseeds daje gwarancje ze ih pestki moga nie pyknac ALE na 100 nie pyknie (i liczymy tu nawet niech te 15 szt bedzie) co z drugimi 15 ja mam 4 pestki z tego zamowienia tam brali chlopaki superskuny i skuny moze ktos wbije zeby ci blizej wyjasnic bo ja tylko dostalem te pestki. Tyle ze je mam i na 4 dwie mula chcesz to dam foto, choc mysle ze to akurat zbedny zalacznik...
Wiec z amatorem doszlismy do wniosku ALBO:
-zamuliles i cos u ciebie stalo sie z pestkami mechanicznie(zla temp przechowywania/warunki/czas np 3 lata xD
-Sensiseeds klamie...
albo albo.... co jest prawda?
Tomku nie chodzi tu o narobienie ci kolo dupy, poprostu taka sytuacja miala miejsce szkoda czasu nerwow wiesz o co chodzi...Pozdrawiam

HolenderskiSkun.pl - gratisy, darmowe dostawy, promocje, w pełni bezpieczne zakupy 10 lata 10 miesiąc temu #38

• amator
  • amator Avatar
  • ... na wacie
  • Zebranych lumenów: 5
Tomku!
Dla Twojej wiadomosci nie chcem skalamac bo nie pamietam dokladnie czy to bylo w jednej przyesylce czy w 2.Byly to 3paczki Super Skun po 25 szt. i jedna paczka Skunka 1 tez 25 szt.Zamowienie skladalem na poczatku stycznia jakos na samym poczatku lub koniec grudnia jakos tak .Teraz czy byly brane (2paczki SS i 1paczka S1 ) i domowione na dniu jeszcze (1 paczka SS tez 25szt). lub 3paczki SS i jedna paczka S1 oczywiscie pakowane po 25 pestek.Poszukaj w zamowienach z tego okresu :) pewnie nie bedzie ich za wiele na tyle pestek lub wogole oprucz mego czekam na odp.
:)

HolenderskiSkun.pl - gratisy, darmowe dostawy, promocje, w pełni bezpieczne zakupy 10 lata 10 miesiąc temu #39

• DIESEL
  • DIESEL Avatar
  • ... oblany żywicą
  • naturalnie
  • Zebranych lumenów: 7810
  •  

•  

Kolega prosił, żeby składać reklamacje i zgłaszać problemy pisząc na maila.
Ostatnio zmieniany: 10 lata 10 miesiąc temu przez DIESEL.
Otrzymany Lumen od:

HolenderskiSkun.pl - gratisy, darmowe dostawy, promocje, w pełni bezpieczne zakupy 10 lata 10 miesiąc temu #40

Ty dieselku, wez kolezko nie adwokatuj poki sie lubimy hehe moj kolezka ma problemy z poruszaniem ie po internecie. Jezeli mogli byscie za mocno nie zwazac na to najwyzej ktos uprzejmy,po prostu wykasuje jak sie chlopaki dogadaja, zgodzisz sie? Pozdrawiam, bo to potem komedie tylko,tak ja mysle ja tez mialem komedie na haszu ogarnac to wszystko wogule komputery uuu...Daleko mi do nich.
Dobra ekipo szanowna. Doszlismy do wniosku ze holenderski skun i tak nie przypucuje sie ze trefne pestki czy co wiadomka.Temat patowy sytuacja patowa,wyszlo jak wyszlo.
Polecilem kolezce twoj sklep jak pisalem mialem hs na rowni z ganj.f a teraz pfff zaluje ze polecilem dla koleszki cos,przy czym tylko sie wkurwil Z naszej strony mysle wszystko.Uwazajmy na promo
Ostatnio zmieniany: 10 lata 10 miesiąc temu przez .

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany