Cześć,
Szalejecie w temacie
DIESEL napisał:
Kurde ,ciekawe jakby się u nas na OUT zachowała ta C XX

hmmm oczekuj jutro pw
Szatyn napisał:
Ja oststnio zrobiłem zakupy za 300 zł i dostałem takie gratisy:
Także zadowolony w ch(_)j...
Jak dla mnie sklep nr.1
Szkoda ze nie maja nic z Dinafem ale to najmniejszy problem

Tak jak Kliczko pisze, napisz co potrzebujesz, daj nam trochę czasu i będziesz miał u siebie
Chmura napisał:
Kliczko, Brachu, ja się zgrywam.

Jest dokłanie tak jak mówisz. Nie tylko pechy są w asortymencie prima sort

Po zakupach zazwyczaj żałuje się tylko, że nie ma jeszcze jednego growboxa.
No w końcu doczekaliśmy się zdjęcia

Mamy nadzieje, że
FUM BOX dobrze się sprawuje ?
Czas na nowości
HIGHLO FEM od House Of The Great Gardener
Highlo, od szanowanego, kanadyjskiego seedbanku House Of The Great Gardenert to feminizowana odmiana konopi indyjskiej
o wysokiej zawartości CBD i niskiej zawartości THC – ich stosunek wynosi 20:1. Idealna odmiana dla użytkowników, którzy chcą skorzystać z dobroczynnych właściwości CBD bez psychoaktywnego efektu THC. Highlo został wyselekcjonowany z Cannatonic, który wywodzi się z Juanita la Lagrimosa. W jego tworzeniu skupiono się głównie na utrzymaniu dużej liczby roślin (94%) z wysokim poziomem CBD i niskim THC. Analizy wskazują, że poziom CBD wynosi 11,36%, a THC 0,58%.
DRAMA FEM od Rare Dankness
Supergwiazda OG, niesamowita mieszanka dwóch klonów – Triangle i Ghost OG. Odmiana dająca średniej wielkości plony. Bardzo żywiczna, o niezwykłym aromacie i smaku – typowe dla OG.
DARK GHOST TRAIN FEM od Rare Dankness
Grape Ape skrzyżowana ze zwycięzcą nagród Ghost Train Haze #1. W efekcie powstała piekielna roślina – potężnie wysoka, o słodkich trichomach, purpurowych kwiatach i winogronowym smaku. Roślina ma średnią wydajność, ale wysoką zawartość THC.
Na nowości również obowiązuje aktualna promocja:
Pozdrawiamy Pestkomania