Pingwin napisał:
Spoko,spoko ja w sumie też mam w 90% pestki od Polskich breederow
Poprostu sie dziwie ze nie sadzisz w tym roku jakiejkolwiek sativki
Chocby hu.. na h stanął to zawszę będe polecał klasycznego Orionowskiego Durbana na genach od Sensi Seeds
Fajnie by było gdybys go kiedys posadził, mógłbyś wtedy dorzucić swoje trzy grosze do dyskusji na temat "który Durban lepszy?" bo pamietam ze miales kiedys tego od DP
koncze marudzic!kazdy sadzi to co lubi
powodzenia jeszcze raz!
WWaf x SJ x KF to chyba będzie bardziej sativka
Durbana miałem od DP i spoko był, jak dla mnie lepszy niż Passion#1, ale nie wiem ile w tym sativy tak naprawdę.
Ja tylko dodam że nie chce mi się już wysadzać genetyki, która ma już kit wie ile lat i często bywa i tak nieustabilizowana.
Tak jak piszesz każdy sadzi co chce
dzięki
KLICZKO napisał:
Na pewno nie będziesz się nudził do jesieni a na zimę zapasik będzie piekny!
Fajne masz te spoty i widać ze zdrowe roslinki.
pozdrawiam i powodzenia
No mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz. Ja żadnego spota nie jestem pewny, ale fakt niektóre wydaja się być zacne a roślinki już robactwo situje. Nastepnym razem ładuję spryskiwacz czymś na robactwo.
Gwyhyr napisał:
Powiedz mi coś o tym hukinolu? Ile to kosztuje, gdzie dostać, jak stosujesz?
Kosztuję ok 200zł na alledrogo za 0,5L ale jest bardzo wydajny. Ja mam tego ćwiarę już drugi sezon. To się daję kropelkami i trzeba bardzo mocno uważać żeby się nie załatwić. Kropelka na skórę i jesteś załatwiony na 48h. Samymi oparami można się zasmrodzić. Kurewsk* śmierdzi starymi skarpetami, wypocinami...
Skład mówi sam za siebie: 3-metylowy - kwas masłowy
Uważam, że to jest najlepszy chemik na zwierzynę i mogę potwierdzić jego dość dobrą skuteczność. Wiadomo że nie 100%.
Reszta to chłam, jakieś Anti bissany, stop dziki czy coś tam jeszcze.
Golas napisał:
To się nazywa podejście do uprawy OUT ... sporo latania i pracy !
Szacuneczek za to !
Zasiadam i kibicuję !!!
Pozdro
G.
Po prostu chce mocno żeby się udało
Babys napisał:
Zasiadam Koleszko
Powodzonka i jak najwiecej slonka
Pzdr Babys
Usiądź wygodnie
Dzięki wielkie
Golabek napisał:
Farcika rownie dizelku,to najwazniejsze.A co ja mialem...A nietylko ty kolego po kolana ujebany w mule hehe,jeszcze plus bo wodery masz a ja kurwa w traperach zapierdalam ostatnio w burze i po ulewach tych wlazlem na spot to o kurwa tak w mul wlazl ze ledwo dolazlem hehe tyle dopierdolilo wody,ale dzis cudem u nas slonka bnajeczne-wiec dobrej mysli ja.Rownez duzo slonka i jak na wstepie! Pozdr D
hyhy im więcej syfu tym lepszy spot.
Co się nie robi dla pomyślności Ptaszku
Zygmus.Hajser napisał:
Nareszcie, Amigo!
Trzymam kciuki za pomyślność tego przedsiewzięcia
pozdro!
Wierzę w ten rok Zigi. Nadzieja umiera ostatnia