Siema potrzebuje ktoś jeszcze pyłku jak coś ? bo mam cherme :
i reszta panienek na pechy (tą 1 chyba zabiorę zostawię tylko doniczkę gdzie jest cherma + 3 AF(jeden nie wyraźny

) i tak będzie mnustwo pech

)
to są AF z out mix'u soma pokazały włoski w doniczce i je powychwytywałęm widzieliście jak ciasno mieli więc korzonki też "trochę" poobrywałem dlatego myślę , że jakby od początku je potraktować jako AF to by było coś ciekawego

no więc jak ktoś jest zainteresowany to niech pisze , kiedy pyłek będzie to nie wiem jak dojrzeje to będzie ( i zrobie ofc OS'a)może ktoś oblatany napisze kiedy mniej/więcej zacznie sypać
Koza napisał:
Hermiłeś to Coca za pomocą chemii czy samoistnie wywaliło jajca na żeńskiej roślinie bo ciężko połapać się w opisie?
Pzdr
oczywiście ja chermiłęm Twoim STS

:D:D
P.S a tak z ciekawości to może samoistnie się schermić w blisko 100%? miał ktoś takie coś?
Kabzik napisał:
Witam,
Piszesz bardzo zawile, ale czy chodzi Ci o to, że ten plant po STS mógł być wcześniej hermą tylko go prysnąłeś zanim się określił i teraz nie wiesz, czy to przez STS, czy był wcześniej hermą/męski? Męskich i herm nigdy nie pryskałem

i nie wiem jak ragują na STS, a to że cały/a zmienił/a płeć po oprysku sreberkiem to się zdarza, szczególnie przy nie dużych auto jak otrzymają dużą dawkę/stężenie STS, albo kilka powtórek. Z tych zdjęć wnioskuje, że raczej pestek (s1) z tej traktowanej rośliny nie będzie.
sorrki jak jeszcze bardziej zakręciłem, też jestem zajebany, siedze w chacie z nogą w gipsie i tylko dobrzy kumple donoszą stuff
Pozdro
ludzie mam planta którego sam schermiłem i pytam się czy ktoś niechce pyłku fem tak jak ten cały temat na tym się opiera i tylko o to mi chodzi:D Koza się spytał czy to ja schermiłem czym sam się schermił i napisałem , że ja i nigdy nigdzie nie widziałem planta , który by sam się tak schermił jak ten mój po STS dlatego zapytałęm czy to jest możliwe , żeby samoistnie , aż tak się schermił i czy ktoś tak miał i tyle
tutaj też pokazywałem zalążki tego
www.growlike.pro/forum/nasiennictwo/905-domowa-feminizacja-konopi-indyjskich-roztworem-sts?start=60#38603