Diesel ja swoje poprawki zrobie moze dzisiaj(poprawilem o skunie specjal do tej pory), jezeli chodzi o OS wiem ze sa osoby ktore bardziej potrebuja pestek wiec ja sie wycofuje(poczekam na os Golasa )
Pozdrawiam Y
Diesel ja swoje poprawki zrobie moze dzisiaj(poprawilem o skunie specjal do tej pory), jezeli chodzi o OS wiem ze sa osoby ktore bardziej potrebuja pestek wiec ja sie wycofuje(poczekam na os Golasa )
Pozdrawiam Y
Ciężko ocenić kto jet tu bardziej potrzebujący a u Golasa nie wiadomo czy wygrasz
Jeżeli ciekawe geny od Grzecha Cię nie interesują to luz
Dzięki za pomoc w tworzeniu SW
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Dorzuć cegiełke do muru i zgarnij szybko kulki. part I
10 lata 2 miesiąc temu #13
Nie to zeby te kulki byly jakies niefajne czy cos , robie to dla ogólu . Widze ze pare osob sie zaangarzowalo i fajnie. I tak od Golasa i Bongjura dostalem zjebke za to ze dodalem opisy odmian prawie rok temu (bo panowie na date nie zerkneli) i nie bylo tam Twojej rozpiski. Czy wygram czy nie malo istotne , prawdopodobnie sam zrobie jakies kulki na OS niebawem ruszam z inn. Koniec spamu z mojej strony .
Pozdrawiam bez spiny
Nie to zeby te kulki byly jakies niefajne czy cos , robie to dla ogólu . Widze ze pare osob sie zaangarzowalo i fajnie. I tak od Golasa i Bongjura dostalem zjebke za to ze dodalem opisy odmian prawie rok temu (bo panowie na date nie zerkneli) i nie bylo tam Twojej rozpiski. Czy wygram czy nie malo istotne , prawdopodobnie sam zrobie jakies kulki na OS niebawem ruszam z inn. Koniec spamu z mojej strony .
Pozdrawiam bez spiny
Nie no luzik, tak nagaduje , bo im więcej ludzi tym weselej
Również pozdrawiam
10 lata 2 miesiąc temu #15
10 lata 2 miesiąc temu #17
To sie kurwa nazywa totolotek, tee losownie. Tak powinny wygladac wybory kazdy ma szanse, gratulowac pomyslu salomonowy dizlu;) Sprawiedliwys ty:D hehehhehePozdr
10 lata 2 miesiąc temu #18