Dosyć długo zastanawiałem się czy wystartować w tym zacnym OS'ie aż w końcu zrozumiałem że byłbym kompletnym idiota gdybym nie spróbował

Z racji tego że decyzja nie była w pełni spontaniczna zrobiłem parę zdjęć o które prosiłeś.
Na początek moje dwie sezonówki czyli ES od FS. Wcześniej sadziłem troszke automatów ale to jeszcze zanim wystartował ten Open Seed.
Zdjęcie świeżo po trymowaniu.
I po 1 dniowym suszeniu razem z suszem mniejszej ES.
Pokazuję to aby udowodnić że jako tako sobie radzę z tymi wspaniałymi roslinami.
A teraz zdjecia miejscówek na automaty.
W tym roku planty spokojnie dotrwały tam do ścinki, oby w przyszłym było tak samo!
Tegoroczna ziemia z wiaderek poleci do wiekszego zbiornika/poletka na automaty, w tle widać już część nowej ziemi noszonej na bieżąco na spota.
A tutaj moje aktualne oczko w głowie oraz główny powód mojego uczestnictwa w twoim OpenSeedzie.
Jest to drewniana konstrukcja o wymiarach mniej wiecej 120x120x30cm, jesli dobrze licze wejdzie tam jakieś 280/300 litrów ziemi. Ciągle się zastanawiam ile automatów tam wysadzić.
Wiem że nie wygląda to jakos super ale zapewniam że będzie ok. Muszę jeszcze wyłozyć folia lub jakimś innym materiałem boczne krawędzie i wzmocnic całość bambusowymi tyczkami.
No i oczywiście dowieść mniej więcej 200 litrów ziemi.
Tak, ta brązowa kupka u góry to kupa gówna ^^
Całość znajduje się na dosyć niedostępnym podmokłym wręcz bagnistym terenie, "polankę" i wiaderka dla dodatkowego bezpieczeństwa dzieli kilkaset metrów.
Planuję uderzyć też z sezonówkami ale nie robiłem zdjęć "moich" zarosnietych polanek bo wydawało mi sie to bez sensu...
Na pewno skorzystam z tych tegorocznych,choc cały czas rozmyslam nad nowymi.
W tym roku z mojej strony szansa na IN jest bardzo mała dlatego nic nie obiecuje, ale na 100% oddałbym kuzynowi pare twoich pestek bo zaczyna on właśnie przygodę z indoorem i troszkę się ostatnio w związku z tym wykosztował. Mysle że nie będzie stwarzał problemu aby pokazać co porosło z twoich pestek.
Z serii obiecanki cacanki, dodam jedynie że fotorelację przyszłorocznego OUTa i tak planuję zrobić niezależnie od mojego powodzenia w tym konkursie.
pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim uczestnikom