Witam mam nową pasję a mianowicie urban ex czyli chodzenie do miejsc niedostępnych bądź opuszczonych. teraz mam zamiar wbić do opuszczonego szpitala i to bedzie moje pierwsze takie doświadczenie:) macie takie doświadczenia? podzielcie się jeśli ktoś był by zainteresowany to mogę podać stronę z różnymi miejscami opuszczonymi o których pewnie nawet nie macie pojęcia szczególnie chciałbym się wybrać do miejsc tajemniczych które mają historię związaną z 2 wojną światową wiecie skarby itd co o tym sadzicie ? podro
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Witam mam nową pasję a mianowicie urban ex czyli chodzenie do miejsc niedostępnych bądź opuszczonych. teraz mam zamiar wbić do opuszczonego szpitala i to bedzie moje pierwsze takie doświadczenie:) macie takie doświadczenia? podzielcie się jeśli ktoś był by zainteresowany to mogę podać stronę z różnymi miejscami opuszczonymi o których pewnie nawet nie macie pojęcia szczególnie chciałbym się wybrać do miejsc tajemniczych które mają historię związaną z 2 wojną światową wiecie skarby itd co o tym sadzicie ? podro
Na Dolnym Śląsku jest pełno ciekawych, opuszczonych fabryk, osiedli, koszar, lotnisk. Mnie interesuje bunkier z filmu ,,YUMA" ale niestety nigdzie nie znalazłem info, gdzie ten bunkier może się znajdywać.
Kostrzyn nad odrą , Słubice gdzieś te rejony nie mogę sobie przypomnieć ale czytałem kiedyś o jakiś po niemieckich instalacjach wojskowo-fabrycznych w tych rejonach ale na dobrą sprawę to są one w całym pasie granicznym no ale gdzieś było właśnie opisane skupisko zalesione po wojnie z drogami itp. i podejrzewam że to właśnie to było w filmie .
Ostatnio zmieniany: 10 lata 1 tydzień temu przez techacjusz.
szukac nie umieta nawet. Nowogrod jakis tam. tu macie ten bunkier z filmu, gdzie opata spalic chcieli. Bunkierr piekny ala koloseum mini. chyba hitlersyny sie w naglosnienie bawili i echo testowali xD
prosze tu jest.