Witam na wstępie chciałem napisać ze kilka lat temu miałem poważny wypadek w pracy. Wiele osób twierdzi że z wielkim szczęściem uszedłem z życiem, powikłań było od groma, leczenie też trwało i trwało... Lekarze mnie faszerowali chemią na zmożenie bólu ale pewnego dnia zawitali do mnie starzy znajomi z NL. Przywieźli mi słoik Big Banga i twierdzili że to mi pomoże na zmożenie bólu i pomogło. Od tamtej pory postanowiłem że koniec z chemia i będę się wspomagał sama naturą, zrobiłem kilka projektów gdzie przeważnie w roli głównej był Big Bang ale postanowiłem tez spróbować innych odmian i tak sobie próbuje. Bóle oczywiście się zmniejszyły intensywnie i czasowo ale czasem przychodzą, jak zły sen i wtedy tylko maże żeby jak najszybciej dorwać się do mojego słoika

Nie to żeby mi się znudził słodki smak Big Banga ale chciałbym tez czasem posmakować czegoś innego, próbowałem kilku odmian podczas moich bólów które sam wychodowałem i jakoś tak nie działały jak BB.
Widzę tu duże doświadczone grono i może znajdzie się ktoś kto mi podpowie czego spróbować w kolejnym projekcie
P.S.
Chciałbym dodać że najbardziej zależało by mi na działaniu i smaku
Pozdrawiam