Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

• Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Ja tego nie pojmuję. Seed-o-mania

ja tego nie pojmuje 11 lata 2 miesiąc temu #1

• DC Shoes
  • DC Shoes Avatar
  • ... indukujący
  • Seed-O-Mania
  • Zebranych lumenów: 298
  •  

•  

Nie wiem czy ktos z was pamieta z innego forum taki twor który zwał sie seed-o-mania?
w ostatnim tygodniu mial miejsce wysyp dziwnych sytuacji które doprowadzily do tego ze seed-o-mania zostala zlikwidowana. Nie pojmuje tego jak moze byc tak ze przez kilka miesiecy wszyscy byli zadowoleni a tu nagle w przeciagu trzech dni posypało się "afer" jak z rekawa...
Efekt - "organizacja ktora rozdala kilka tysiecy nasion" w przeciagu kilku dni przestala istniec... i co dziwne zbieglo sie to w czasie z informacja ze nasona beda dostepne w pewnym seedbanku za rozsadne pieiadze... heh

ja w przypadki nie wierze a Wy?
Temat został zablokowany.
Otrzymany Lumen od: Pingwin

Re:ja tego nie pojmuje 11 lata 2 miesiąc temu #2

• zielonysmerf
  • zielonysmerf Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 406
  •  

•  

Myślisz ze jakiś seedbank wykupił ta akcje?

ja tego nie pojmuje 11 lata 2 miesiąc temu #3

• DC Shoes
  • DC Shoes Avatar
  • ... indukujący
  • Seed-O-Mania
  •  

•  

nie mam pojecia - zupelnie tego nie rozumiem
komus musialo byc nie na reke, że kilka osob rozdalo ponad 5000nasion

ja tego nie pojmuje 11 lata 2 miesiąc temu #4

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  • ERROR: 4.20
  • Zebranych lumenów: 6343
  •  

•  

Nie wiem jak było ale przeczuwam, że hajs się musi zgadzać:)

na starym forum dołączyłem do "seed-o-maniaków" ale po przejściu tutaj już nie jestem członkiem.
Swoją drogą taka akcja rozdawania nasion to po prostu mogła być reklama, ludzie chwalili te nasiona. W sezonie 2014 w co drugim ogródku będą nasiona Seed-o-mani. Sam mam ich trochę.

W więc Stu wyjaśnił wszystko - zupełnie w inną stronę niż myślałem no ale lubię czasem wylać swoje odczucia.
SOM'y już na początku miały zalać GLP falą użytkowników ale widocznie dopiero teraz nadeszła na to pora. Jak zwykle KOTecek maczał w tym palce:)
Ostatnio zmieniany: 11 lata 2 miesiąc temu przez Bongjour.
Otrzymany Lumen od: Gimli, , DC Shoes

ja tego nie pojmuje 11 lata 2 miesiąc temu #5

• stu
  • stu Avatar
To ja pozwolę sobie zacytować KOTa na początek
1. Seed-o-mania z chwilą obecną kończy istnienie na tym forum i nigdy więcej się tu nie pojawi.

2. Wszyscy, którzy mają avatar seed-o-mania, fotkę profilową seed-o-mania lub taki opis w profilu - macie 3 dni od teraz, żeby to usunąć. Każdy, kto się nie dostosuje, dostenie avatar "karnego kutasa" bez możliwości zmiany go na inny (opcja zmiany avatara zostanie zablokowana).

3. Na forum nie będą przeprowadzane już żadne OSy ani konkursy pod szyldem seed-o-manii. Jeśli taki się pojawi, zostanie natychmiast usunięty, a jego autor otrzyma ostrzeżenie.

4. S-O-M otrzymał odznakę "Nie wywiązanie się z warunków OpenSeed" i w myśl nowego regulaminu (www.forum.haszysz.com/showth...amin-Open-Seed) nie może na forum przeprowadzać żadnych OSów.

Tak wygląda idealizm niestety! Często ściera się z brudną szarą rzeczywistością naszych współrodaków. To forum powstało właśnie z takiego idealizmu, stworzenia lepszego miejsca dla siebie i dla wszystkich growerów. Bezpiecznego, to po pierwsze. Rozwijającego się, to po drugie. Od growerów dla growerów. Konflikt interesów szybko obrócił prawdę o 180 stopni i to jak jesteśmy postrzegani na kratce.

To samo widzę spotkało seed-o-manię. Rozdane tysiące pestek nie znaczą nic. Zobaczycie jak moderatorzy i KOT na czele wszystko obróci w syf robiąc z was kozłów ofiarnych, złodziei adresów i niedługo zaczną się bany pewnie.

Wszyscy użytkownicy są mile widziani tutaj, przed nikim nie zamykamy drzwi. Wolna Wola!
Ostatnio zmieniany: 11 lata 2 miesiąc temu przez stu.

ja tego nie pojmuje 11 lata 2 miesiąc temu #6

• Gimli
  • Gimli Avatar
  • ... kiełkujący
  • Seed-O-Mania
  • Zebranych lumenów: 73
  •  

•  

Mam dosć tego ***ja KOTa witaj GLP na stałe.

Bez osobistych wycieczek Panowie, kultura (również słowa) i opanowanie nasza siłą.
Cosa
Ostatnio zmieniany: 11 lata 2 miesiąc temu przez Koza.
Otrzymany Lumen od: , Zamotasłupany, Bongjour, SensiSoul, KLICZKO, , DC Shoes

Re:Ja tego nie pojmuję. Seed-o-mania 11 lata 2 miesiąc temu #7

• zielonysmerf
  • zielonysmerf Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 406
  •  

•  

Na # nie bywam ani nie bywałem za często - od jakiegoś czAsu zastanawiałem sie dlaczego zaistniała ta 'spina' pomiędzy naszym forum a tamtym No ale rozumiem ' burdel i potrzeba hajsu ' sa ważniejsze dla adminów z # niż użytkownicy, porządek, ład i rozwijanie pasji. W tym miescu chciałbym podziękować Mistrz Cho ze powiedział mi o tym forum, znalazłem tutaj swój ' drugi dom', ludzi którzy maja taka sama pasje jak ja, chcą ja rozwijać oraz pomagać innym. Wielkie podziękowania dla Was ze stworzyliscie takie miejsce:)

A co do seedomani... Moze na oucie pokusze sie o zrobienie dużej ilości pestek i rozdam na forum tak aby miec satysfakcję ze pomogłem innym :D
Otrzymany Lumen od: Golas, JIM, , , DC Shoes

ja tego nie pojmuje 11 lata 2 miesiąc temu #8

• DC Shoes
  • DC Shoes Avatar
  • ... indukujący
  • Seed-O-Mania
  •  

•  

Bo to wlasnie o to chodzilo - kazda rozdana pestka to kilkanascie pln straty dla seedbanku
a kiedy ktos rozdaje kilka tysiecy staje sie wrogiem nr 1 - hajs sie musi zgadzac
Otrzymany Lumen od: Golas, Zamotasłupany,

ja tego nie pojmuje 11 lata 2 miesiąc temu #9

• Golas
  • Golas Avatar
  • Indoor Killer
  • Peace & Love !
  • Zebranych lumenów: 8100
  •  

•  

Nastały tam rządy Stalinizmu ! Chamstwo nic więcej nie da się dodać !

Dziwię się, że kilku porządnych ludzi zostało tam nazywając mnie oszustem ... chyba lubią jak pluje im się w twarz, a oni widocznie myślą cały czas, że to deszcz pada.
Szkoda !
Ale WOLNA WOLA ...

Powiem otwarcie, czego nie wie sporo ludzi ... ktoś z tamtego miejsca próbował mnie szantażować ujawnieniem danych moich i znajomych w wiadomo jakie miejsce.
Jeśli kiedykolwiek cos takiego się powtórzy i nadal będziemy oczerniani ... osobiście złożę wizytę domową Adminowi #.
Chcę, aby to było oczywiste, bo możliwe, że ten człowiek nawet nie ma pojęcia co te pajace wyprawiają na jego podwórku !!

Obecnie tamto Forum istnieje tylko dla tak naprawdę 2 sklepów, które są polecane ... te sklepy utrzymują domenę i serwer.
Pełna komercja, a nas próbowano posądzać, że naszym celem jest trzepanie kasy !

Jak będą nas nękać i oczerniać ... wszystkie polskie Fora tematyczne dowiedzą się jeszcze wielu ciekawych informacji na temat #.

A do cwaniaków, którzy mnie obrażają ... znacie mój adres więc zapraszam i zobaczymy jacy z Was twardziele ... czy tylko potraficie kłapać przez sieć !

Co do nasion ... rozdałem tam kilka ładnych setek pestek i większość zamiast podziękować ... zwyzywała, aby dostać kolorek !

Mam nadzieję, że nigdy więcej nic złego nie zostanie napisane w stronę GLP jak i na tych, którzy kochają MJ i przybywają na # !
Może kiedyś się coś tam zmieni, jak prawdziwi pasjonaci przejmą tamto miejsce... tego im życzę !

Pozdro B)
G.
Żyjemy aby Doświadczać !
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś Sam !
Rośliny to nie maszyny !

ja tego nie pojmuje 11 lata 2 miesiąc temu #10

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

Znów zaczynacie rozgrzebywać zaściankowe historie, zostawcie to; tamci tacy a my inni - naturalna kolej rzeczy. Źle się dzieje, mając na uwadze grono zapaleńców jakimi są (byli?) SOMowie i to co zrobili.
Witamy wszystkich z otwartymi ramionami, obyście byli w porządku wobec własnego sumienia to i ludzie z którymi współpracujecie będą wobec Was w porządku :)
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Otrzymany Lumen od: Golas, Bongjour, SensiSoul, Bolek, , DC Shoes
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: AS

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany