Witam poraz kolejny.
Nadszedl
pierwszy dzien z zycia roslinek nad gleba.
Niestety warunki sa daleko od idealnych. Wciaz brakuje nawilzacza powietrza i wentylatora wyciagajacego, a wylotu pasywnego nie mam czym zrobic, ale cos wymysle.
Temp w dzien dochodzi do 36 a wilgotnosc maksymalnie 20% mimo wiaderek z woda i keramzytem, obok jest jeszcze jedne wiaderko z szmatka, lecz na takiego boxa to nic nie daje. Dzisiaj planuje zamowic nawilzacz tylko musze jeszcze popatrzec zeby wybrac cos konkretnego a nie badziewie co zepsuje mi sie za tydzien.
Maluszki zostaly podlane odstana woda z kranu i mysle ze tak bedzie do konca, jezeli cos sie zmieni to napewno wam o tym poinformuje.
Na dzien dzisiejszy to bylo by na tyle, nastepny Up bedzie jak bedzie widac znaczne postepy.
A tak w ogole to mysle ze Golas w tej edycji 0,5L osiagnie najlepszy wynik.
Za zdjecia dziekuje mojej kochanej dziewczynie.
Zdjecia robione telefonem.
WW
AHxKF
Razem
Cala szafka
Pozdrawiamy serdzecznie trzymajcie sie cieplo.
FAK napisał:
oby ten projekt dotrwal do konca ,bo jesli mnie pamiec nie myli to ostatni swoj projekcik a wlasciwie fotorelacje z niego ,
przerwales ?
popraw mnie jak sie myle .
trzymam kciuki za warunki pogodowe w boxie , bo za ciebie nie trzeba - wiesz co robisz i tak 3miej

peace i z fartem
FAK ja tez mam taka nadzieje. Postaram sie poprawic im warunki zeby mi sie odwdzieczyly plonem

Pozdrawiam
Zły Chłopak napisał:
Czyzby kolejny grower ze skandynawii? Po butelkach stawiam Norki - Oslo dokladniej. Witam u siebie w miescie

Bede zagladal, co u sasiada slychac. Lykke til.
Teraz doszedlem do postu, gdzie masz napisane, ze SVERIGE. Scandynavia team rosnie w sile. Skoro Szwecja, to Lycka till
Rowniez witam kolege. Tak tak do Sverige mnie wynioslo. Kraj w ktorym nic sie nie dzieje. Alkohol legalnie kupisz w jednym sklepie od 20 roku zycia. Tu gdzie wiecej tajniakow niz dilerow.Tu gdzie dostaniesz 0,5g. Tu gdzie nie ma lata ani zimy.
Tu gdzie raperzy nawijaja jak to zle nie maja, a moga miec co tylko chca. Ogolnie dla kazdego czytajacego nie polecam Szwecji. Tobie rowniez zycze powodzenia i tez napewno zajrze do Ciebie.
Jak tam u Ciebie z outdoor'em? Raczej nie mozliwe chyba co? Slyszalem ze tam kiedys spadl snieg w maju

Pozdrawiam