Siemanko.
Nie ma ruchu w temacie ale to nic. Uczę się uprawy w ziemi cały czas... i pewnie jeszcze długo ale powoli rozumiem ocb

Ta uprawa nie poszła mi idealnie ale za to poznałem trochę reakcje roślin na baaardzo małe dawki nawozów i ogarnąłem się z podlewaniem bo ewidentnie przesadzałem z ilością wody
Co do samych roślinek, zapach jest zniewalający, bardzo żywiczny, delikatna słodycz i może jakieś orzechy ziemne, nie jestem w tym dobry. Za to dobrze mogę ocenić moc bo poszedł wczoraj sampel w ruch

Jakiś czas jarałem automaty z outdoora i trochę dilerowego sprzętu. Ostatnio coraz rzadziej bo zapasy się skończyły, a nie jestem nabity sosem żeby kupować więcej jak sztukę czy dwie na miesiąc. Jarałem po trochu z moją kobietą i jak wczoraj zawinąłem sampla w mix z tytoniem to po 3 buszkach byłem bardzo zaskoczony

Zapowiada się bardzo obiecująco ale nie wiem jak długo mam jeszcze trzymać te maleństwa. Mam nadzieję że jeszcze trochę nabiorą masy, bo topy są dość puszyste oprócz 2 głównych wyższej roślinki. Ścinać najpóźniej mam zamiar w połowie lutego ale może to trochę przyśpieszę bo sesja jest bardzo stresująca
Konkurs konkursem ale zamierzam się nie rozstawać z doniczkami 1,5L przez jakiś czas
Teraz pokażę moje dziewczyny, a i zanim zapomnę następne pokolenie poszło do ziemi tylko tym razem AK47 af reg F3 własne (obstawiam 1 żeńską i 1 męską).