SIEMA
Na wstepie chcialbym przeprosic za mala nieaktywna prace na forum I ociaganie sie z wynikami konkursu.
Duzo rodzinnych spraw I takie tam wazniesze niestety od growingu...
Siedzialem nad waszymi fotorelkami dobre tydzien czasu.Powiem wam ze zajebiscie wam to wszystko poroslo I mimo czasami poczatkowych problemow wszystko wszyszlo zajebiscie.
Bralem pod uwage praktycznie wszystko.Poczatek,treningi,podlewania,czystosc w temacie,jakosc zdjec,wynik etc....
Moim zdaniem wygrani to.
1-BABYS
No sledze tego typka juz ze 3 lata I zrobil taki progress w growing indoor I outdoor ze kutas mieknie.Pokazal znowu ze da raze sadzic maryche.
brawo !!!!
2-ALWAYS STONED
Podobna sytuacja jak babys.Rozwija sie chlop jak rakieta I w 100% zasluzyl na drugie miejsce.
3-Klepnix
Mysle ze kazdy stary wyjadacz na tym forum zgodzi sie ze mna ze ten koles to mistrz malego boxa.Osiagi I jakosc palenia oszalamia.Pamietam ze jego fotorelacje sledzilem jak zaczynalem zabawe z mj.
4-MOJE SPECJALNE WYROZNIENIE
WESOLYCH SWIAT
Tez mlodziutki grower na naszym forum lecz daje sobie znakomicie rade w kazdej sytuacji.
Zostalo mi sie kilka nasion od nordena lecz niestety sa pomieszane fiolki af I sezon fem.Jesli bedziesz mial parcie na pechy next year to bedziesz mial jak znalazl.Dostaniesz fiolke z jedna odmiana okolo 20 sztuk fem.Nie wiem czy to af czy sezo sorki.Wiem ze pechy swieze wiec spokojnie wytrzymaja do 2015.
5-STARY JEZ-podobnie jak pan powyzej.
Do kazdej paczki dorzuce wam po jednej oryginalnej pestce z mojej kolekcjii.Bedzie to niestety moj wybor.Dokladam ta pesteczke w ramach przeprosik za zwloke z wynikiem.
sory chlopaki
Mam nadzieje ze nie zawiedliscie sie na produktach max grow jak I genetyce nordena.Bardzo prosze o napisanie SR chociaz jednego wybranego planta z kolekcjii Norden Seeds
dziekuje wszystkim I do Nastepnego
ps.CYCE ADRESY NA PW PLEASE I MACIE NA TO 7 DNI OD TERAZ