GrowLike.Pro napisał:
Forum Grow Like Pro
Oraz sklep TanieSianie.pl
Organizują kolejny konkurs.
Zaproś swojego kolegę - koleżankę aby założył u nas fotorelację.
Tak właśnie twój przyjaciel znajomy żona ? Może kochanka uprawia ?
A może ktoś kogo nie lubisz ? Ale masz ochotę zgarnąć trochę oryginalnych pestek ?
Ważne jest że fotorelacja musi się znaleźć u nas i musi być na wegu.
Fotorelacja musi być zakończona pomyślnie u nas oraz aktualizowana raz w tygodniu.
Zero pre flowerów i jakich kol wiek kwiatów
Tylko wegetujące rośliny.
Jak zwykle wygra ta najładniej opisywana, Z najciekawszymi zdjęciami,
Innowacyjnym treningiem i nowatorskim podejściem do tematu.
Nagrody są dwie:
Dla Zapraszanego i prowadzącego fotorelacje - 500zl na wydanie w sklepie.
Dla Zapraszającego polecającego 500zl na wydanie w sklepie.
Minimum 14 dni czekamy na zgłoszenia w temacie.
Pozdrowienia.
Golas napisał:
Chyba nie wszyscy zrozumieli zasady tego Konkursu.
Ja to pojmuję w ten sposób ...
Szukam osoby, która robi ciekawe, ładne, przejrzyste projekty ... nawiązuję kontakt i proponuję aby założyła temat z Relacją na Forum GLP.
Zaczynamy od roślinek, które dopiero co zaczynają rosnąć (okres wegetacji).
Od samego początku taka osoba stara się aby wszystko było tak jak należy ... ładne fotki, opisy itp...
Na koniec przepiękne tłuste pałki !
Relacja trafia do zakończonych i to chyba na tyle ... nic trudnego, a jak widać nagrody zacne.
Dodatkowo możliwe, że taka super relacja trafi jeszcze do Wyróżnionych i zgarnie kolejne nagrody.
Oczywiście po ogłoszeniu zwycięzcy osoba, która poleciła Użytkownika prowadzącego Relację ... też otrzymuje nagrodę !
Sprawa prosta i przyjemna !!!
Zgadza się mój opis ... tak to ma wyglądać ?
Pozdro
G.
Proszę na przyszłość lepiej precyzować warunki uczestnictwa w konkursie, bo bardziej głupawe osoby takie jak ja, mogą to źle zrozumieć i powstaje zamęt.
Przybywając na te forum za namowa innych chciałem tylko stanąć z boku, popatrzeć jak się bedzie rozwijać, po niedługim czasie postanowiłem aktywnie uczestniczyć w jegio życiu - chyba zbyt pochopnie postąpiłem.
W moim przypadku, prowadzenie fotorelacji to bardzo czasochłonne zadanie. Włsnie konkurs skłonił mnie do wystartowania tu z GROW ( konkurs z nawozami przespałem niestety ). Inne przynęty, opcje, mnie niestety nie motywują do działania.
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.
Pozdrawiam.
ps. Już znalazłem 2 możliwości jak obejść zasady tego konkursu bez zasad - ale chyba nie o to chodzi by zakładać ściamniane konta niby z polecenia itp....