Siemka. Ja myślę, że warto
Tak wyglądały roślinki które posadziłem ok 14 lipca w 11L donicach...
a tak tuż przed zbiorami ok 23 października...
Można powiedzieć , że nie doszły w 100% , ale wszystkim japa się cieszyła
Rosły od wysadzenia ok 100 dni i dały średnio ok 30g czyli co dobry af
A roślinki to Ambrosia x HK od Warr'a
Ostatnio zmieniany: 10 lata 2 miesiąc temu przez DIESEL.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Ciekaw jestem jak by to wyszło na innych pestkach bo wiadomo, że Warr narobił szybkich odmian. Jak dla mnie to już za późno na outa ale jak widac powyżej można w tym terminie coś jeszcze wycisnąć
Dzięki za dobry wątek Diesl
pzdr
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem...
Wysadzanie roślin pełnosezonowych w lipcu na outdoor
10 lata 2 miesiąc temu #4
Sam późno sadziłem w tym roku Warry, ze 3 tygodnie wczesniej niz ty ale plon zebrałem podobny, w granicach 30 gram ze sztuki. Wydaje mi sie ze jest tak jak mowi Koza, sadzac w lipcu klasyczne odmany typu Easy Sativa czy Passion chyba lepiej bysmy na tym wyszli.
Zreszta takie małe donice tez nie pomagaja sezonówka
Duza przyajmniej 30 litrowa donica albo dobry dołek a do tego porządna sadzonka odpowiedniej w miare poznej odmiany wrzucona na spota z poczatkiem lipca i mysle ze 100 spokojnie by pekła. To rada dla spoźnialskich a nie dla ciebie, bo pewnie zdajesz sobie z tego siwetnie sprawe.
pzdr
Otrzymany Lumen od:
10 lata 2 miesiąc temu #5
btw: można sobie pozyczyć te foty w celu niecnego wykorzystania?
Tyle razy widziałem napisane, że mniej wiecej tak to wygląda:
Ba nawet i termin był późniejszy nieco - [ northern light - bliżej nieokreślonego pochodzenia - dojście w postaci podobnej do LR#1 - do podobnego etapu jak dochodziło .. ]
I jeszcze jedna pytanko: jak dochodziła - średnio - termin ta odmiana - sadzona w terminach stand?
Załapałeś się już na - okres gdy - czas trwania BVP znacząco zachaczył o - okres gdy - zaczyna na ten "mix" działac fotoperiod. Czy ni?
10 lata 2 miesiąc temu #6
btw: można sobie pozyczyć te foty w celu niecnego wykorzystania?
I jeszcze jedna pytanko: jak dochodziła - średnio - termin ta odmiana - sadzona w terminach stand?
Załapałeś się już na - okres gdy - czas trwania BVP znacząco zahaczył o - okres gdy - zaczyna na ten "mix" działac fotoperiod. Czy ni?
Joł Sub, możesz foteczki pożyczyć jak Ci się przydadzą
A jeśli chodzi o drugie pytanie to sadziłem tą odmianę tylko w doniczkach w tym samym terminie, bo późno dostałem kulki i to taki rzut na taśmę był
Nie mam pojęcia co to jest BVP
Pisz prościej
Ostatnio zmieniany: 10 lata 2 miesiąc temu przez DIESEL.
10 lata 2 miesiąc temu #7
Koza toz ja tez mowilem ci w czerwcu sialem. 2,5 mies do zbioru choc bajkinie bylo 345 g +/- z 13 krzaczkow. Bylem ostro zaskoczony rosliny monstermassy z holendra i mazar i blue mazar jakies.Te co w maju sadzone na poczatku takie same na wielkosc ALE te juz 4 miechy majowe szly.Za rok roniez gdzies 15 czerwca sadze, mooooze bedzie rela pierwsza out...hhehehe
Sory pingwin sp[rostowanie 345 z auto wszystko bylo af. heheheheh sezonowki w 2,5mieshahahadobre:D
Ostatnio zmieniany: 10 lata 2 miesiąc temu przez .
10 lata 2 miesiąc temu #8
hmmm ze jak?
Posadziłeś te odmiany w czerwcu i zebrałeś je pod koniec sierpnia?
To chyba automaty były
Otrzymany Lumen od:
10 lata 2 miesiąc temu #9
Tak pingwin pisalem monster mammssy mazary i blu mazar wsio auto, warry tosezonowki byly i zdjalem oplakane te Sory hehe niedoialem.Pasision byz sezonowka.
Re:Wysadzanie roślin pełnosezonowych w lipcu na outdoor
10 lata 2 miesiąc temu #10