KLICZKO napisał:
No nareszcie Cie mam!!!!
Sam wywołałeś sie do tablicy to będziesz odpytywany!!!!
1. Obecnie "kolega" ma w namiocie Twoje pociechy, zakupione na ultimite ja jeszcze z nimi współpracowałeś. Kiełkowalność katastrofalna, miał być cały projekt na genach warowych a musiał sie podpierać sensi i dinafem by zapełnić namiot.
Odmiany jakie sa to (nie chce mi sie sprawdzac jaka jest poprawna pisownia więc pisze jak pamiętam) haszwar, schem fildes, amnezia. Z czego z 5 haszów wyszły 2, z 5 fildsów wyszły 3 i z 2 amnezi ZERO. Do tego przyszły gratisy indor z czego do ziemi poszło 5. Nasionak leżały ponad pół roku jak nie więcej w szafie i może dlatego taka kiełkowalność ale senis i dinafem razem z nimi a tam było jak zawsze 100%.
Teraz pierwsze pytanie. Patrząc na roślinki to najpiękniejszy, najzdrowszy i najszybszy jest haszwar. Czy będzie można gdzieś jeszcze dostać te geny??
2.Zacząłeś współpracę z satindi ok ale tam mało genów indorowych jest. Jak na razie same projekty out a kiedy cos pod lampe szybkiego, mocnego i obfitego w plonie?
3. Kilka lat promocji sklepu ultimite i współpracy z nimi poszło na marne. Myslę że znajdzie sie klika osób zainteresownych czemu zaprzestałeś współpracy z tym sklepem?
pozdrawiam
Warr obraziłeś się czy nie chce Ci sie gadać?
Nie wiem cos ty z tymi pestkami od warra robil bo mi kielkowaly z 99% wszystkie odmiany jakie mialem.
Do tej pory od WARR'a mialem: UOGxMIX, UOGxKF, AHxKF, SSSDH, Oger Diesel Haze, Chemfields, GK, crossy z Rock Lock i wiele innych. Nigdy zadnych problemow, ale pestki mialem bezposrednio od Warra.
Aktualne 2x Chemfields, 2x Oger. Mialem po 5 pestek i wyszlo wszystko, czesc ma koles moj u siebie. Tak maja sie na dzis, bede wrzucal na bierzaco jak dziewczynki rosna, to moze ktos sie na te odmianki skusi. Ogery z tylu, Chemy z przodu.
Klepnix napisał:
FAK napisał:
super inicjatywa

mozesz zaczac od AH/KF

pieknie zaczely rosnac u mnie
dobrze wspominam AH xKF

topy zbite, a dla tych co nie używają filtra idealna odmiana
spod 150W
Zalezy w jakie pheno pojdzie. Moje raczej byly smierdzielami, przypominajacymi w zapachu jakies marchewki z metaliczna nutka, cos jak monety. Planty ciemne, na weg bardzo indica, ogromne, mocno zebowane i ciemne liscie, o delikatnych blaszkach, na flo pokazuja czym tak naprawde jest sativa.