hahaha ale przypał, gdy kopiesz doły a tu gościo wyskakuje hahaha
Przypomniało mi sie jak kiedyś nakrył mnie wkurwiowny właściciel skradzionego krzaka.
Zanim zawędrowałem na swoje pole zaszedłem w miejsce o którym wiedziałem wcześniej, bo było po drodze; Chciałem zrobić zdjęcie i przyjrzeć się dokładnie jak poprowadził tego krzaka - pierwszy raz coś takiego widziałem i na forum choć mega foty są są

to takiego nie widziałem. Każdy odrost był w inną stronę, także słońce dochodziło równomiernie, a dzięki temu plon był wielki. A więc chciałem tam wejść na miejsce, ale jakiś gościo mi się kręcił nie daleko z koszykiem, więc odczekałem. W końcu poszedłem na miejsce i okazało się, że krzaka niema. Kawałek dalej zaczepił mnie ten gościo właśnie, który z koszykiem chodził, pierw o grzybach jakiś temat zahaczyłem... Jak się okazało ukradli mu krzaka. Szkoda mi się go zrobiło, więc chciałem mu cos dać, bo gruby był rok wtedy, ale podziękował. ale krzaka to miał mega naprawdę szacun. Myślę, że około 500 z krzaka by miał.
soory za offtopa i składnie, ale robilem zdjęcie na forum cybucha w butli 4 razy a teraz ide piąty...