stu napisał:
Chlorie z tym LSD niestety muszę wysłać Cię tam gdzie jest dużo fotorelacji outdorowych

, szukaj może ktoś jechał z nim. A samemu warto spróbować. Dzięki takim eksperymentom kilka odmian zostało odkrytych jak np. różne cheesy tyle że późno dochodzą, Black Sugar mi doszedł bardzo ładnie.
Poza tym na forum na bank będzie rozdane jeszcze wiele genów outowych przed sezonem więc spokojnie

DC rozdaje automaty, ja rozdaję automaty. Wystarczy chcieć
Powiem Ci tak, to co mam teraz prócz Green Killer to wysadzę wszystko, plus będę starał się na forum wyłapywać co się da bo chcę pocisnąć ekstremalnie zajebisty projekt na outdoor, a prawda jest taka, że hajsu mam tyyyyyle... co nic, więc nie mogę sobie pozwolić na kupowanie gdyż muszę jeszcze zainwestować poważnie w medium, a pestki są drogie 3 szt. auto fem za 45-50 zł to trochę przesada jak na moje oko ale nie ja ustalam ceny
Co do Green Killer to zostaną rozdane na forum w OS-sie który przygotuję w najbliższym czasie, gdyż szkoda, żeby się zmarnowały, a pod lampami już się nie bawię w pełnosezonowe rośliny
Ogólnie odmianki pomagał mi dobierać COsa a słyszałem, że on prowadzi fajne projekty out więc nie omieszkałem napisać

AUTOMATY dojdą wszystkie z zasady, więc tym się nie martwię, natomiast pełnosezonowe to typowe odmiany pod nasze niebo, więc też nie martwię się o nie zbytnio.
Natomiast martwię się o znalezienie dobrych spotów, bo ludzie są jak mrowie wszędzie ich pełno.