Gimli napisał:
1.Duży wybór odmian ponieważ chce mieć do wyboru do koloru indic/sativ.
2.Plon sredni/duzy spalam 5-10g miesiecznie wiec te 120g potrzebuje nawet wiecej.
3.Rośliny które dadza rade w dolkach na spotowej ziemi z domieszka dolomitu nie mam czasu nosic ziemi na spota i wgl.
4.Na spotach nie mam żródła wody więc bede musial nosic.
5.Rośliny maja byc niskie, nie mam czasu na trening.
1. Co do genów z przewagą sativy to raczej będzie trudno na out, radziłbym Ci poszukać AFów z mocą sativki chociaż tutaj też nie jestem expertem i w wyborze odmiany nie pomogę. Rośliny typu Easy Sativa już na starcie sobie odpuść
2. 120g to Ci spokojnie wyjdzie z jednego planta jak dobrze zadbasz i nie ukradną!
3. Tutaj nie ma zasady odmiana na słabą czy dobrą glebę. W tej kwestii musisz się przyłożyć. Na oucie ziemia to podstawa sukcesu. Żyzna, pulchna ziemia z dobrą dawką nawozów dadzą Ci spory plon, nie radzę iść na skróty i sadzić byle gdzie i w słabej jakości medium.
4. Osobiście wybieram spoty z dostępem do wody ale wszystko zależy ile będziesz miał krzaków. Dla kilku plantów można przynieść w czasie suszy trochę wody ale tutaj też bez przesady. W podlewaniu raczej chodzi o dostarczenie suplementów niż de facto samo podlanie. Jeżeli nie posadzisz w donicy czy na wybitnie suchym miejscu to roślina powinna poradzić sobie sama. Ważne żeby przez 2 tyg. po przesadzeniu pilnować by nie wyschła, później powinna sobie poradzić.
5. Tutaj widzę szansę jedynie w automatach. Ale czy to taki wielki wysiłek wpaść raz na dwa tygodnie i poprawić LST?
Gimli napisał:
Plany miały byc inne ,ale tak wyszlo.
5x Nepal x Hindu Kush fem
3x White Russian x Hindu Kush fem af
10x Vertigo x Diesel Ryder af
4 x Duck Foot reg af
8x mix auto reg
4xSour Rocket60xAk Snow ref af
Nie miałem do czynienia z tymi odmianami ale skoro nie masz czasu na opiekę brałbym tylko nasiona feminizowane.