Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ !

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 8 lata 8 miesiąc temu #231

• DIESEL
  • DIESEL Avatar
  • ... oblany żywicą
  • naturalnie
  • Zebranych lumenów: 7798
  •  

•  

OCoBiega napisał:
Czy któryś z forumowiczów miał do czynienia z pestkami od Humboldt Seeds ?

Ja mam, leżą w klaserze i czekają na ten sezon Bubba's Gift
:D
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Otrzymany Lumen od: OCoBiega

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 8 lata 7 miesiąc temu #232

• OCoBiega
  • OCoBiega Avatar
  • ... na WEG'u
  • Joint & Sport
  • Zebranych lumenów: 230
Ktoś próbował zabezpieczać spoty przed zwierzyną przy pomocy psiej sierści?
Mam kudłacza który śmiga zemną na spoty tam go zawszę poczeszę a pęki sierści rozkładam w promieniu 10-15 metrów od spota.
Mam nadzieję że sarny będą trzymały się z daleka B)

Druga kwestią to czy próbował ktoś siać automaty pod osłoną z dużych plastikowych baniaków z automatów z wodą?
Pierwsza partia automatów idzie na tym patencie od początku kwietnia, tak by na koniec czerwca były gotowe.
W czerwcu od 10 lat (wertowałem statystyki) jest najwięcej dni słonecznych na moim terenie, więcej niż w lipcu sierpniu czy wrześniu.
Mam nadzieję że miniszklarnie uchronią je przed ewentualnymi przygruntowymi przymrozkami, choć te w delcie Odry występują sporadycznie.
"Przed diabłami w mundurach chroń mnie Panie Boże" - ze złodziejami poradzę sobie sam.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 8 lata 7 miesiąc temu #233

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  • ERROR: 4.20
  • Zebranych lumenów: 6343
  •  

•  

Ja profilaktycznie sypałem sierść wilczura (długowłosy) po czesaniu, ale jak się to sprawdziło nie mam pojęcia, miałem też woreczki z proszkiem do prania oraz zasieki z gałęzi i siatki na samych sadzonkach

Może sprawdź Hukinol?

:bongo:

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 8 lata 7 miesiąc temu #234

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

A co tych osłon z baniakow to zastanów się bo mogą przyciągać uwage, zależy jak daleko od cywilizacji jest spot.
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 8 lata 7 miesiąc temu #235

• winne2
  • winne2 Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 982
  •  

•  

Witam
zaczynam przygode z outem w tym roku chce zapodac kilka afow jakie nawozy polecacie na outa?

pozdro winne2
Otrzymany Lumen od: Bongjour

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 8 lata 7 miesiąc temu #236

• KLICZKO
  • KLICZKO Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 5275
  •  

•  

Najpierw to se spota znajdz i go przygotuj uzywając azotfoski i dolomitu.
Zrób fotki, załóż fotorelację a my pomogiemy.
pozdrawiam
Jebać "kolegów" w tym hobby trzeba być samotnikiem...

WODA JEST MAGICZNA...
Otrzymany Lumen od: Golas, Bongjour, OCoBiega

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 8 lata 7 miesiąc temu #237

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  •  

•  

Zerknij na fotorelacje na czym jadą ludzie i sam zdecyduj co będzie Ci odpowiadać, pamiętaj nawozy i chęci to nie wszystko :) Jeśli nie masz spota, znajdz i przygotuj go odpowiednio póki czas, o nawozy martwić będziesz się jak przyjdzie na nie pora, a do tego jeszcze troszkę czasu masz:)

:bongo:

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 8 lata 7 miesiąc temu #238

• Frederick Klenner
  • Frederick Klenner Avatar
od razu zalecam odrzucić opcje z hukinol'em czy podobnymi popularnymi w Polsce środkami na zwierzynę - są one już na co 2 polu i zwierzaczki się dawno przyzwyczaiły , jeśli jakieś środki kupne to jedynie zagraniczne. Dobrze sprawdza się różnego rodzaju chemia...

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 8 lata 7 miesiąc temu #239

• winne2
  • winne2 Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 982
  •  

•  

KLICZKO napisał:
Najpierw to se spota znajdz i go przygotuj uzywając azotfoski i dolomitu.
Zrób fotki, załóż fotorelację a my pomogiemy.
pozdrawiam

spoty mam :P porobie zdjecia i podesle. bede sadzil w wiaderkach i ziemi sklepowej czy taka ziemie tez przygotowac z azo i dolo ?
Frederick Klenner napisał:
od razu zalecam odrzucić opcje z hukinol'em czy podobnymi popularnymi w Polsce środkami na zwierzynę - są one już na co 2 polu i zwierzaczki się dawno przyzwyczaiły , jeśli jakieś środki kupne to jedynie zagraniczne. Dobrze sprawdza się różnego rodzaju chemia...

nie ukrywam ze mialem zamawiac :( masz jakas chemiczna alternatywe na dziki i sarny ?
Ostatnio zmieniany: 8 lata 7 miesiąc temu przez winne2.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 8 lata 7 miesiąc temu #240

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  •  

•  

winne2 napisał:
masz jakas chemiczna alternatywe na dziki i sarny ?

Hukinol :)
Moderatorzy: AS

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany