Hihot7 napisał:
Nie wiesz?To ja Ci powiem dlaczego,sa tacy ludzie ktorzy nie moga trzymac roslin pare miesiecy czekajac na zbiory.
Ja zaczynalem od Auto AK 47 i na nich sie uczylem,nie zawiodly mnie i odwdzieczyly sie plonem moze nie 1g/W ale bylem zadowolony i milo wspominam pierwsza uprawe.
Ze mozna spierdolic i gowno wyrosnie,to prawda ^^ jednak jezeli ktos zaczynajac powertuje forum przegladajac jak sobie radza doswiadczeni growerzy i poczyta ich relki (nie tylko pierwszy i ostatni post)
spokojnie w krotkim czasie bedzie mial swoje palonko.
Gdzies Ty to wyczytal ze auto od poczatku kwitnie?dobre hehehehe...
Pzdr.
Ja się jakby z Kowalskim zgadzam i AF'ów początkującym zdecydowanie nie polecam. Te roślinki nie wybaczają błędów

Każdy błąd to opóźnienie i nieodwracalne straty w plonie. Wspominasz o czasie uprawy.. ten nie jest jakoś zatrważający krótszy, szczególnie jeśli wspomniane błędy popełnisz. A nie oszukujmy się.. początkujący może przewertować 5 ton materiałów, ale wciąż będzie dobry tylko w teorii, a nie w praktyce. A przy naszym hobby to liczy się przede wszystkim PRAKTYKA. Nie wierzę, że przy "pierwszym razie" taki laik poleci, choćby z Critical+ AF od Dinafem w 65 dni, po prostu po drodze popełni kilka błędów: przeleje, nie będzie trzymał odpowiedniego poziomu pH tudzież 10 innych błędów i z 65 dni zrobi się 80-90 a to już tylko krok do czasu, który zajmuje nam hodowla zwykłych femek
Pozdr