Zdjęcia swojej panny zostały niestety usunięte wraz z kontem na pewnym poprzednim koncie i dwa dołączyłem ze strony firmowej producenta.
uprawa: indoor, HPS 150W, 0,25m2
nawozy: bio-bizz (top-max + bio-bloom + alg-a-mic), Root-Complex, Super-Vit,
sposób zażycia: fifka
zbiór: ok.45g z 9l donicy
czas kwitnięcia: 10-12 tygodni
wysokość: do 75 cm
Ultimate jest odmianą, którą warto raz jeszcze wysadzić choć na rynku wiele odmian, na które zawsze człowiek ma chrapkę. Jednak Ultimate daje coś więcej podczas palenia. Na początku sam susz, jest inny niż wszystkie, bo praktycznie nie ma topów. Bynajmniej mi tak wyrosła, że topy od samego początku były baardzo duże, ale jakby napompowane powietrzem - totalnie luźne. Obawiałem się, że wyjdzie mało palenia jednak po ścince i zważeniu mokrego od razu pojawił się banan na twarzy - jest produktywna.

Pod sam koniec, gdy inne odmiany juz maja dość i proszą sie o kosę ona zaczyna dopiero rosnąć zatem warto ją nieco przetrzymać dłużej. Smak zioła jest tak przyjemny, że nie chce się go pozbywać/zagłuszać innym smakiem browara/drinka/papierosa - kto tam co lubi

Działa pobudzająco, energetycznie z lekkim szumem w głowie. Po zapaleniu sążnego macha z poranka można mieć pewność, że szum i ogólny błogostan puści dopiero koło południa. Przy lekkim paleniu jest przyjemnie, ale UWAGA ma w sobie ukrytą moc i gdy zapalimy więcej to wbije i zbarłoży każdego. Dobry se(x)/(n) - (*niepotrzebne skreślić) po niej jest zapewniony.
Smacznego palenia...
Pzdr,
DrJ