Alloha!
Ostatni coś mało czasu, spędzam na forum i stwierdziłem że napiszę tu i ogólnie pierwszy smoke report
Na początek coś o genach i uprawie :
Nie jestem aż takim forumowym wyjadaczem jak niektórzy Panowie tutaj ale mam już 3 uprawy za sobą i kończę 4, do roślinek dojezdzam z daleko dlatego jestem tylko raz na 2 tygodnie. Roślinka szybko kiełkuję i idzę ostro pokazując jaki ma wigor. Geny które stworzył Norden idealnie się nadają pod północne klimaty, scięta przedwcześnie z przyczyn logistycznych pokazała swoją wartość dobrego palenia. Susz jest średnio zbity scięta przy 90% mlecznych - 10% przeźroczystych, palce mocno się kleją przy trymie. Smak jest łagodny ziemnisty z nutką czegoś tam..przy wiekszym buchu dostajesz ostro po płucach

Zapach raczej mocno wyczuwalny?

Moc ... hmmm przy wczesnej scince jestem bardzo zadowolony faza wchodzi nieoczekiwanie z lekkim opóźnieniem nawet nie wiedziałem kiedy weszła...na początek lekka euforia później smak na deser z owoców

na końcu polecam mięć piwo pod ręką bo sahara w mordzie niesamowita oraz polecam nie czegoś robić bo komplety brak skupienia

Ogólnie polecam odmianę bo jest warta jak na automat.
uprawa: outdoor
nawozy: obornik bydlęcy, azofska, biohumus, polifoska, Super-Vit, booster od Atami
sposób zażycia: bongo
zbiór: pół słoika 3 l
czas uprawy: koniec maja - środek sierpnia
wysokość: ok. 70cm
smak: 9/10 łagodny, bardzo smaczny po 2 tygodniowym curringu
zapach: 8/10 mocno wyczuwalny.. kawa ale bardzo przyjemny?
moc: 8/10 lekkie opóźnienie, mała euforia i gastro + efekt star wars
p.s
fotki suszu zrobię jak bd miał wiecej czasu.
Pozdrawiam