ODMIANA-Red PurpS
BREDER-Female Seeds
NASIONA-Feminizowane
DATA SADZENIA-około 20 kwietnia poleciały do pc box na około dwa tygodnie potem dostały donice 7 litrowe i spędziły trochę czasu w przydomowym ogrodzie który opuściły końcem maja.
CZAS KWITNIENIA -w tym roku 3/4 sztuki był to koniec lipca, jeden osobnik zaczął z 10 dni wcześniej jako jedyny był przysłonięty od zachodu nie wielkim krzakiem.
DATA ZBIORÓW- u mnie był to 24 wrzesień i żałuje ze nie wstrzymałem się te 10 dni......
TRENING- były ponaginane ale lst prawidłowym bym tego nie nazwał

nie było nawet możliwości naginać na północ.......
NAWOZY- obornik bydlęcy, dolomit, azofaska, biohomus, nawóz do kaktusów, tytanit, PK13/14
ILOŚĆ -Z 3 krzaków to 210 g

STRUKTURA KWIATÓW- były dosyć luźne, lekkie zresztą waga mówi chyba wszystko
SMAK-Jagodowy i gilgający gardełko

zdziwiło mnie to ale nie którym to odpowiadało bardzo bo nic innego nie chcieli....
ZAPACH- również jagodowy a przynajmniej tak stwierdziło kilka osób ciężko oceniać mi smak jak i zapach(pale od 10 lat fajki i gibony)
MOC-kolejny problem...mi osobiście jakoś fioletowe odmiany średnio ryja łeb:) ale nikt nie narzekał na moc .Kilka razy zdarzyło się, że poranny gibonek zalał ciepłym potem i wymusił z 15 minut leżakowania w chłodnym miejscu:P
OGÓLNA OCENA-TO taka czwóra na szynach z podstawówki:d
Co mogę dodać od siebie...Na pewno są to bardzo stabilne geny barwa kwiatów czas kwitnienia i budowa rośliny wszystko dobrze dopracowane jedyne co mnie po raz kolejny zawodzi to wynik...mam wrażenie, że nie są zbyt produkcyjne albo ja tak nie ogarniam:P jak by nie było w next out liczniej nie wystąpią ale te 4 kuleczki na pewno zostaną zakupione.