zachowam sobie troszku tajemnicy bo świat czasem malutki.
hehe branża taka, że normalnie kosmos
korporacja z zagranicy normy, procedury, standardy a piniondze jak w bierdonce na kasie, no ale trzeba się uczyć teraz takie możliwości i taki świat. Idę tym tropem pięć lat i zaczynam dostrzegać efekty liczę na wygodną ciekawą pracę i ze 3 tysiące na rękę za 2-3 lata.
Czasu mam jakieś dwa tygodnie na dostarczenie papierów, więc liczę jakiś tydzień na badania. Powoli przyswajam to, że niektórych rzeczy przeskoczyć się nie da.
Mam też nowe pytanie, w papierach które dostałem w mailu mam napisane - słoik moczu. Rozmawiałem z kolegą który tam pracuję i mówił, że sika się do dwóch słoików. I tutaj widzę kilka możliwości
21 lat skończyłem dawno więc może ze względu na wiek postanowili olać testy, też on mówił, że jakieś zmiany w podpisywaniu umów robili. Więc dopuszczam opcję, że testu nie będzie.
Kolejną rzeczą jest, że nikt mi nic nie mówił i w papierach też o narkotestach niema nic w skierowaniu na badania też tego niema. A czy mimo to mogą mi zrobić taką niespodziankę i czy chcą - nie wiem. Obecnie branża raczej mięknie jeśli chodzi o przyjmowanie nowych ludzi, liczę na to, że będą mnie traktować z szacunkiem i nie zrobią mi takiej niespodzianki.
Mimo wszystko byłem dzisiaj w ekologicznym jest tam taka kumata laska widzę, że się kręcę trochu po sklepie zapytała co mi potrzeba
- coś na oczyszczenie organizmu
- to, to i to jak pan połączy to jest super rozwiązanie na pasożyty
- a coś innego pytam
- a co panu potrzeba
zgłupiałem, myślę myślę
- coś takiego związanego z tłuszczem
...
kupiłem [ wszystko ekologiczne - dlatego, że to ma największe prawdopodobieństwo działania ]
Kwas Alfa-Liponowy
Chlorella
te dwa po tabletce i Kolendra mielona pół łyżeczki
te trzy rzeczy w połączeniu tworzą jakąś synergie i razem działają świetnie podobno.
do tego wziąłem witaminę B3 i oliwę z oliwek
ps. dla zainteresowanych polecam artykuł brzmi pozytywnie
www.marijuanabreak.com/thc-detox