Witam wszystkich w noworocznym notowaniu najlepszych fotorelacji na GrowLikePro według JIM'a !
Od ostatniego przeglądu minęło 6 tygodni , czas świąteczny już na szczęście za nami ,a na forum dużo się pozmieniało .
Część fotorelacji już zakończyła się sukcesem , niektóre zmierzają już do szczęśliwego happy endu ,a niektóre niestety nie doczekały się ponownej aktualizacji ...
Tak niestety stało się z pięknym growroomem Carla Zeissa ... miejmy nadzieję ,że to tylko brak czasu aby aktualizować fotorelację . Zresztą kto z nas nie cierpi na chroniczny brak czasu

Mam nadzieję ,że chłopak jeszcze nie raz nas zaskoczy pozytywnie !
Z naszym zestawieniem pożegnał się min. Kowalsky ,który finiszował z pięknym plonem w poprzednim notowaniu , Kłi , Always Stoned , Cichy Bob oraz Klepnix również zakończyli swe grow pakując plony do słoików
Zresztą nie ma czasu na zbędny gadanie przejdźmy do konkretów . Zobaczcie co w trawie piszczy
Pozycja 10
Przegląd otwiera Zielony Smerf ,który zapgrejdował swojego boxa dołożył mocniejsze słońce (250W HPS + Cooltuba) oraz dołożył filtr węglowy . Ta inwestycja na pewno nie pójdzie na marne ,a ułatwi życie roślinkom oraz rzecz jasna samemu rolnikowi
Link do fotorelacji :
www.growlike.pro/forum/indorpoczatkuijacy/592-tcl-150w-2-x-super-silver-haze-by-zielonysmerf?start=90
Pozycja 9
Pierwsza z kilku nowości . Bongdziorno leci 12/12 od początku do końca jestem ciekaw jakim wynikiem będzie się mógł pochwalić na koniec

W wigwamie znajdziecie ciekawe odmiany ,a jakie to już musicie zaglądnąć do jego growloga
Link do fotorelacji :
www.growlike.pro/forum/indorpoczatkuijacy/784-12-12od-seeda-0-36m2-hps250w-4-panny-4-odmiany-pakistan-valley-shishkebrryxamnesia-hypro?start=50
Pozycja 8
Ponownie w naszym zestawieniu gościmy pana Jungle23 i jego zielony ogródek
Link do fotorelacji :
www.growlike.pro/forum/kwitnienieg/612-hps-600-1m2-8x-critical-dinafem-klony-papaya-i-kushage?start=40
Pozycja 7
Na pozycji 7 mamy chyba już dobrze nam znanego Garbatego Boćka . Jeśli jeszcze nie mieliście okazji zobaczyć jego poczynań to poniższe zdjęcie zapewne was przekona ,że warto subskrybuować jego wątek

Od niego możecie się nauczyć jak mają wyglądać perfekcyjnie wykonane zdjęcia ... Podobno sama Rozenkowa uczyła go perfekcyjnej fotografii
Link do fotorelacji :
www.growlike.pro/forum/kwitnienieg/756-kle-kle-hps250-0-4m2-scroog-biouprawa-i-cuda-na-kiju-shbxamn-tgxamn-kj-ssksdh?start=100
Pozycja 6
Jeżeli chcecie zobaczyć jak "robi się zioło" pod 150W żaróweczką to musicie koniecznie zaglądnąć do duetu SweetSensi & RedApples . Nie krępujcie się zostawić im lumenka za tak tłuste pały

Widać ,że u nich rośliny nie wiedzą co to poczucie głodu
Link do fotorelacji :
www.growlike.pro/forum/indorpoczatkuijacy/703-150w-hps-4xgrapefruit-fem-od-fs-by-sweetsensi?start=40
Pozycja 5
Na półmetku mamy takiego oto pana Kapelusznika i jego automaty

Smażą się one pod hubrydą 400 watową ,a mianowicie w jednej cooltubie chłop upchał żarówkę 250w i 150w

Jaki jest tego efekt ? Zobaczcie sami :
Link do fotorelacji :
www.growlike.pro/forum/kwitnienie/910-0-56m2-3x-cream-mandarine-3x-big-devil-2-af?start=40
Pozycja 4
Tuż przed podium znalazł się maratończyk forumowy Anaconda . Myślę ,że dla niego miesiąc bez uprawy konopi byłby straconym miesiącem

Puki co jeden z największych forumowych grow , 1200W robi robotę

Jak ktoś lubi fioletowe kwiatki to właśnie tu je znajdzie
Link do fotorelacji :
www.growlike.pro/forum/kwitnienie/736-hps-1200w-mix-odmian-af-cocodzambo-by-anaconda-vol-3?start=110
Pozycja 3
Jak to mówią imię i nazwisko zobowiązuje ... nie inaczej jest w przypadku Leo Messiego ! Myślę ,że Messi byłby dumny z Konopnego Messiego

Nic tylko czekać jak na forum odbędzie się Cannabis Cup i to właśnie ten nasz Leo będzie odbierać Złotą Konewkę za najlepszy grow roku

Zobaczcie sami co chłopak wyprawia z automatami :
Link do fotorelacji :
www.growlike.pro/forum/kwitnienie/725-600w-1-44m-16xaf-od-golasa-automatyczna-przygoda-leo?start=60
Pozycja 2
Dzisiejsze srebro przypadło Królowi SCROG'a czyli Zakwasowi (chyba będę postulować u władz aby nadać mu taki tytuł

) . Wynik mówi sam za siebie 1,35g / W !

A podobno przy następnym grow ma iść na rekord 1,5 g / W !!! Obyśmy mogli być świadkami kolejnej jego walki z rekordami
Link do fotorelacji :
www.growlike.pro/forum/kwitnieniehyd/682-400w-hps-0-64m2-2-x-white-widow-2-x-ultimate-ogxtw-s-c-r-o-g?start=90
Pozycja 1
Pora już na ostatnią postać w dzisiejszym przeglądzie GLP . Marlej i jego harem pięknych , dorodnych , tłustych panienek

W tym wypadku tłuste jest SEXY

nie owijam w bawełnę tylko od razu odsyłam do tej fotorelacji !
Link do fotorelacji :
www.growlike.pro/forum/indorpoczatkuijacy/585-2x-mh-hps-600w-2-88-m2-25xspace-2xjamaican-dream-kosmiczny-ogrodek-marleja?start=140
Cóż mogę dodać na koniec dzisiejszego TOP 10 GLP ? Powiem wam ,że z miesiąca na miesiąc coraz cięższy mam orzech do zgryzienia jak przeglądam wszystkie fotorelacji , projektów przybywa i to są projekty na prawdę na wysokim poziomie . Wiele z nich nie powinno w ogóle znajdować się w dziale dla POCZĄTKUJĄCYCH bo są pod każdym względem PRO ! 
Aż boję się co to będzie jak za chwilkę zacznie się sezon OUT ...
Do zobaczenia za kilka tygodni !