! Alleluja , Alleluja !
Brat JIM dzisiaj przybliży wam dzisiaj co zmieniło się na forum przez ostatnie 2 tygodnie ! A wierzcie mi moi drodzy działo się OJ działo !
.: Zapraszam wszystkich na spowiedź Wielebnego JIM'a :.
Z dzisiejszym notowaniem TOP listy pożegnali się : Laureat 1 miejsca z przed 2 tygodni Choci ,który w tym roku w pięknym stylu zakończył przygodę z OUTDOOR'em .
Happy End'em zakończyła się również przygoda Grzdyla z jego microboxem i panelem LED . Ale w jego przypadku mam przeczucie ,że szybko wróci do TOP listy z nowym projektem 
A co do reszty zmian to co ja wam będę dłużej zawracać du...znaczy się głowę , sami zobaczcie co w trawie piszczy
Pozycja 10
Dzisiejszą dziesiątkę otwiera fotorelacja usera Kłi , chłopaczyna już u nas gościł , później jego gwiazda przybladła by znowu zaświecić w TOP 10 . Niezły Come Back nam zaserwował

Grube tłuste pały - to co tygryski lubią najbardziej
Link do fotorelacji : www.growlike.pro/forum/indorpoczatkuijacy/471-400w-hps-0-81m2-1-x-twilight-od-dp-laczenie-przyrody-z-osiagnieciami-ludzkosci?start=50
Pozycja 9
Tutaj również nowość ! Jeżeli lubicie nie duże powierzchnie do tego hardcorowy trening na plantach to dobrze trafiliście

Zielonysmerf to urodzony sadomasochista

Gorąco polecam wam jego fotorelację !
Link do fotorelacji : www.growlike.pro/forum/indorpoczatkuijacy/592-tcl-150w-2-x-super-silver-haze-by-zielonysmerf?start=30
Pozycja 8
Dzisiaj nowość goni nowość

Tym razem mogę śmiało powiedzieć z ręką na sercu ,że przed wami najlepiej prowadzona fotorelacja na forum ! Zdjęcia jakie robi Garbaty Bocie niszczą system !

W jego magicznej szafeczce możecie znaleźć takie odmiany jak : Shishkeberry x Amnesia Hy pro , Tierno Galvan x Amnesia Hy pro , The Killing Jack czy The Super Silver Killing Sour Diesel Haze

Nie wiem jaką maszyną robisz człowieku zdjęcia ,ale są booskie
Link do fotorelacji : www.growlike.pro/forum/wegetacjag/756-kle-kle-hps250-0-4m2-scroog-biouprawa-i-cuda-na-kiju-shbxamn-tgxamn-kj-ssksdh?limitstart=0&start=30
Pozycja 7
To już ostatnia nowość w tym zestawieniu ... obiecuję !

Na tą pozycję dzisiaj zasłużył user Always Stoned ! Jego poczynania możecie oglądać w dziele konkursu GLP & Tanie Jaranie

Z tymi plantami to chyba podium w konkursie ma gwarantowane

Co tu dużo mówić patrzcie i oblizujcie monitory swoich komputerów
Link do fotorelacji : www.growlike.pro/forum/konkurs-taniejaranie/335-mh250w-hps400w-0-80m2-2-x-ak-x-ww-2x-ph-2-x-jd-konkurs-glp-taniejaranie?start=80#8655
Pozycja 6
Wracamy do starych wyjadaczy , Klepnix nie zwalnia tempa i szaleje ze swoimi pannami

Mini projekt maksymalnie wykorzystany
Link do fotorelacji : www.growlike.pro/forum/kwitnienieg/255-150w-hps-dwa-sery-bez-bajery-sssdh-x-kf?start=50
Pozycja 5
Na półmetku listy napotykamy na Marleja . Nie wiem jak on to robi ,ale zdjęcia plantów wyglądają jakby były wyciągnięte żywcem z podręcznika "Jak wyhodować idealnie zdrową marihuanę"

Nie mogę się napatrzeć na tą soczystą zieleń ! ŁAŁ !
Link do fotorelacji : www.growlike.pro/forum/indorpoczatkuijacy/585-2x-mh-hps-600w-2-88-m2-25xspace-2xjamaican-dream-kosmiczny-ogrodek-marleja?start=90
Pozycja 4
Tutaj mamy kolejnego wielbiciela idealnej zieleni

Pan Cichy BoB i jego boby ..eee znaczy się topy

Podobno jego hasłem przewodnim jest : "KOKO podłoże SPOKO"
Link do fotorelacji : www.growlike.pro/forum/indorpoczatkuijacy/527-mh-400w-hps-400w-1m2-4-no-name-w-coco?start=20#
Pozycja 3
No i tym oto sposobem doszliśmy do najlepszej 3 według mnie oczywiście

Podium otwiera fotorelacja dawno nie widziany i o mało co nie zapomniany Carl Zeiss

Pamiętam go z micro projektów i przyznam ,że swoimi mini szafeczkami nie jednego komercyjnego growera zawstydzał wynikami 1g/W , nie inaczej jest odkąd się "przesiadł" na większy metraż
Link do fotorelacji : www.growlike.pro/forum/kwitnienieg/252-800w-mh-hps-uvb-carl-zeiss-project-bokeh?start=60
Pozycja 2
Kogo my tutaj dzisiaj mamy ? hmm ... AAaaaaaa Kowalsky i jego świeżutki jak ciepłe bułeczki harvestovy up date !

Zobaczcie sami jak jego box przekształcił się w rzeźnię dzisiaj
Link do fotorelacji : www.growlike.pro/forum/kwitnieniehyd/270-cieply-kontemplatycyjny-kurwidolek-kowalskiego?start=50
Pozycja 1
Na złoto w tym wydaniu TOP 10 GrowLike.Pro zasłużył sobie Zakwas i jego morderczy trening na siatce

Nie wiem czy już wam to mówiłem ,ale powtórzę raz jeszcze : Jeżeli ktoś chce nauczyć się tej techniki to polecam lekcje u tego Pana
Link do fotorelacji : www.growlike.pro/forum/kwitnieniehyd/682-400w-hps-0-64m2-2-x-white-widow-2-x-ultimate-ogxtw-s-c-r-o-g?start=30
To już wszystko drodzy forumowicze GLP co na dzień dzisiejszy przygotowałem dla was
Mam nadzieje ,że podoba się wam aktualne zastawienie . Widzimy się za około 2 tygodnie ponownie !
Życzę wszystkim uczestnikom TOP 10 grubych pał i świętego spokoju w growingu 
Pozdrawiam
JIM