LaCocaine napisał:
a tak serio , wed. mnie nikt wam w większości tych koszulek nie założy chyba , że uderzacie w gimbaze i chcecie skończyć jak sklepy z dopalaczami

na co te liście dodatkowo wam są potrzebne? jak ktoś w temacie zobaczy "weed seeds" czy "grow like pro" to od razu chyba skuma jednym zdaniem jak ktoś pożądany ma się dowiedzieć to się dowie , po zatym w dzisiejszych czasach - zobaczy linka wklepie w fona i ma co to jest;p a te liście to tylko wygląda tak jakby sobie napisać "jaram marihuanen i jestem pro kurwa kminisz???" taki kozak za 10-che;p ten lew i bez liści i gitara - Sam gdybym dostał taka koszulkę to bym chodził sobie tak po prostu w niej , bo fajnie wygląda dla tych co ma coś im powiedzieć - mówi im to a dla innych to zwyczajna koszulka z lwem i napisami

. Ale to moje zdanie , róbcie jak chcecie

Szanuję Twoje wypowiedziane zdanie, ale go nie powielam, gdyż nie do końca rozumiem o co Ci chodzi z tą "gimbazą" i "sklepami z dopalaczami". Założyciel tematu, czyli właściciel sklepu nie dał konkretnych wytycznych co do samego projektu koszulki, także każdy kto wrzucił projekt, kierował się swoją osobistą wyobraźnią. Tobie nikt nie będzie kazał chodzić w tego typu koszulkach, dlatego też nie wiem skąd taki poroniony wpis
"jaram marihuanen i jestem pro kurwa kminisz???" Z tym zdaniem stary, rozje..... mi konstrukcje hehheehehehe
PEACE i sorry za Off topic