Projekt koszulki Konkurs
11 lata 1 miesiąc temu #42
hempgreen
No to kolejny projekt podbijam,wkręciłem się troche w te koszulki,ale z każdą kolejna mi lepiej wychodzi.
Wszystkie grafiki posiadam na dysku i jestem w stanie przedstawić je w formacie a4 coby nie było że warunków nie spełniam
Tym razem bez loga glp,prosta lecz i piękna w swej prostocie oddaje wszystko co powinna
a tu taka kmina mnie naszła
a tutaj projekt a4
Ostatnio zmieniany: 11 lata 1 miesiąc temu przez hempgreen.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Projekt koszulki Konkurs
11 lata 1 miesiąc temu #43
fajne projekty
tylko moim zdaniem nadruki są kurewsko drogie
proponuje robić skromne projekty a z przesłaniem a nie wymalować pół koszulki
i zapłacić jak by koszulina była ze złota
a później pchać dalej owa koszulkę to jakoś tego nie widzę
ps nie moja sprawa tak mi przyszło do mojej chorej głowy bez urazy
kto mnie szuka ten mnie znajdzie tam gdzie czuc
ukochana ganje
Witam,miałem zrobic głosowanie lecz.... nie umiem tego włączyc naszym zdanie najleprze projekty zrobił "UF" Więc Wygrywa.. Dziekujemy wsyztski za projekty wybór był Cięzki bo było sporo dobrych projektóm..UF jesli Ci potrzeba nasion na juz to Ci wyslem bo zanim koszulka do nas dojdzie to moze troche potrwac i pozniej doslemy Ci koszulke
Pisałem do Ciebie Goffeee pw z zapytaniem, który dokładnie projekt wygrał i kiedy tak mniej/więcej byłaby ta koszulka? Ażeby nie obciążać Was dwoma kwotami przesyłek
PEACE
Projekt koszulki Konkurs
11 lata 1 miesiąc temu #50
Pisałem do Ciebie Goffeee pw z zapytaniem, który dokładnie projekt wygrał i kiedy tak mniej/więcej byłaby ta koszulka? Ażeby nie obciążać Was dwoma kwotami przesyłek
PEACE
Witam.. czas oczekiwania około 2 tyg na koszulke. tem projekt wybralismy [IMG]https://www.growlike.pro/moon/