Golas napisał:
Mierniki padły ?? ... dawaj na Konkurs 1,5L .. można coś wygrać fajnego.

Nie wiem czy po takim przyjaraniu coś z niej jeszcze będzie
Ahoj, bo qr** nie wiem jak zacząć.

Fotki są z wczoraj i dzisiaj. Wczoraj doszło do awarii nr 1.

W roli głównej - stojąca w samym środku boksa - butelkowa
WWxBJ.
Na prędce wdrożyłem w życie trening rodem z poprzedniego whiteboksa i wkręciłem przewodzik do roboty. Tym razem pojechałem jeszcze bardziej po bandzie, bo wsadziłem 5x2,5mm, czyt. siłę. Jako, że Jacki również oberwały rykoszetem popalenia od lampy przeciągnąłem im po druciku i nieco podwiązałem. Dziś zaglądam i dramat nr 2. Podwiązania puściły i popalenia były jeszcze większe niż dnia wcześniejszego - qr**:/
Każda panna dostała po dupie. Oczywiście najmocniej panna z butli.

Pstrknąłem po jednej focie każdej z panienek.
Do diety dołączyłem Piranię oraz BudCandy. Dawki zgodne z tabelką (2ml/l). Nawóz Micro, Grow, Bloom na wykończeniu ( wystarczy jedynie na jutrzejsze podlanie). Powiem Was, że dużo pier*** z przyrządzaniem pożywki, gdy trzeba oddzielnie mieszać 3 różne butelki a na końcu jeszcze pozostałe suplementy. No coż...zachciało się eksperymentów to teraz nie ma co narzekać hehe....

Lada moment przesiadam się na Sensi Bloom wówczas dorzucę do jadłospisu Big Bud. Aha...piją 6l co 2 dni.
Warunki pogodowe - w chusteczkę jest gorąco w boksie, który obecnie stoi w pokoju.
Kaloryfer skręcony, ale temperatura pokojowa + 250W na tak małej wysokości zajebiście mi podgrzewa całe pomieszczenie.

Okno otwarte non-stop. Zmieniam godziny naświetlania, by lepiej kontrolować temperaturę.
Do następnego/niespodziewanego UP'a...
DrJ