Witam panowie z lekkim poslizgiem. Nie wrzucalem nic wczesniej bo w sumie malo sie dzialo do tej pory. Kurdupelki rosna powoooli jak to zwykle u mnie bywa. 3tygodnie za nimi i co widac na fotach zaczynaja tworzyc kwiatuchy w wiekszosci. Pierwsze preflowery pokazaly sie juz w 15dniu na kilku sztukach. Niektore poszly fajnie w gore ale wiekszosc jest mala i rozkrzaczona. Lampy caly czas mam na jednej wysokosci czyli obecnie to jakies 80cm od szczytow mi sie wydaje. Licze ze te kurduple sie jeszcze wyciagna. Jak dlugo automaty rosna od pokazania preflowerow jesli ogolnie sa niby 70dniowe ?
Podlewam co 3dni po 300ml a ostatnio to i 4dni pauzy mialy bo qrde te doniczki maja takie ciezkie ze ja nie wiem czy podlewac je czy nie... Wczoraj dostaly sama wode bo poprzednio podalem je z 50% dawki Canna Vega i Sugar Royala i chyba cos z tego bylo dla nich za duzo bo jak zobaczycie na fotkach koncoweczki gdzieniegdzie zrobily sie na zolto. Dlatego teraz podalem sama woda z SuperVitem. Dodatkowo na niektore z nowych lisci maja takie zalamane koncowki takie jakby pazurki. Czy ktos wie czego to jest objaw ?
Mysle za 3dni przy kolejnym podlaniu dac im 30% PK13/14 z Boostem bo kojarze ze chyba @Skynet i jeszcze ktos pisal ze daja na poczatku kwitnienia co powoduje zwiekszenie ilosci kwiatuszkow. Czy to bedzie dobry czas i dawka by im zapodac te PK13/14 ?
Aha , raz na dzien (zaraz przed zgaszeniem lamp) robie im oprysk z 50% Boosta. Z Rhizotonikiem juz sobie dalem spokoju.
No i chyba przykrece o polowe nawilzacze bo jak juz zaczynaja sie formowac kwiatostany to chyba juz tak wysoka wilgotnosc nie jest potrzebna i boje sie zeby mi sie plecha do kwiatkow nie dostala... Chyba 50-60% wilgotnosci staczy na tym etapie ? Czy moze mniej ustawic ?
Hmm to chyba tyle, Zatem co o tym sadzicie wszystkim sadzicie ?

P.S. Na ostatniej fotce mini mutant z dwoma szczytami

Natural Topping
STAN NA 03.02.15r
WARUNKI W BOXIE :
23 Dzien Zycia
DZIEN/NOC
TEMPERATURA 29C/20C
WILGOTNOSC 70%/50%