Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ !

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #181

• Golabek
  • Golabek Avatar
sliczne planty.Powiem nieskromnie ze mam identyczne i licze jak kliczko mowi koniec wrzesnias max polowa i dziekuje.Ok 3 tyg se policz i wrzuc foto PONOWNIE.Mysle bd gotowe.Pozdr i nie zaluj papu.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #182

• OCoBiega
  • OCoBiega Avatar
  • ... na WEG'u
  • Joint & Sport
  • Zebranych lumenów: 230

Moja najokazalsza córeczka, 2 metry. Ktoś wie może co to za białe plamki na liściach?

Mniejsza siostra 1,4 metra również ma plamki obie kwitną.

Ta dziewczynka w rogu 2 metry wysokości jeszcze nie kwitnie i nie ma plamek na liściach. Nie wiem czy to zależne od kwitnienia czy nie.
Jak ewentualnie pobudzić śpioszka do kwitnienia ?

Shaman, Twilight, LSD i Opium. feminizowane jedna nie podołała nie wiem która.
Dziewczyny mieszkają razem z ogórkami pomidorami i papryką, niczym nie nawożone (dobra gleba)
wszelkie uwagi i porady mile widziane.

Oczywiście witam na forum :)
"Przed diabłami w mundurach chroń mnie Panie Boże" - ze złodziejami poradzę sobie sam.
Otrzymany Lumen od: AS, Człowiek Nauki Fazy, KLICZKO

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #183

• KLICZKO
  • KLICZKO Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 5275
  •  

•  

Przywitaj sie w odpowiednim dziale to raz
My cie też witamy serdecznie to dwa
Te plamki to mogą być przędziorki które tak właśnie wysysają soki z liści to trzy
pozdrawiam
Jebać "kolegów" w tym hobby trzeba być samotnikiem...

WODA JEST MAGICZNA...
Otrzymany Lumen od: Golas, OCoBiega

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #184

• OCoBiega
  • OCoBiega Avatar
  • ... na WEG'u
  • Joint & Sport
Ok jutro poszukam pod liśćmi nieproszonych gości, jeżeli Twoja diagnoza okaże się trafna potraktuje przędziorki opryskiem z tytoniu.
(nie chce stosować żadnej chemii) Masz jakiś patent na przyśpieszenie kwitnienia? oczywiście żadna chemia nie wchodzi w grę.
Pozdrówki
"Przed diabłami w mundurach chroń mnie Panie Boże" - ze złodziejami poradzę sobie sam.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #185

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

Jakiś biobost melasa (uwaga zakwasza glebe, i bez oprysku od pleśni będziesz miał problem za miesiac. Chyba ze też jakiś środek bio zastosujemy to może da rade. Trochę późno już na gnojowice z pokrzywy ale możesz sprobowac, zawsze trochę odżywia rośliny .
Powodzenia . Pozdrawiam :peace:
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...
Ostatnio zmieniany: 9 lata 2 miesiąc temu przez Kimbo Slice.
Otrzymany Lumen od: Golas, OCoBiega

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #186

• Golas
  • Golas Avatar
  • Indoor Killer
  • Peace & Love !
  • Zebranych lumenów: 8099
  •  

•  

Jak byś zrobił lepsze zbliżenie liści z plamkami, to by można było coś więcej powiedzieć. :ganja:
Nie koniecznie muszą to być insekty czy coś z tym rodzaju ... może, to być jeszcze jakiś niedobór pierwiastków ... ;)

Pozdro B)
G.
Żyjemy aby Doświadczać !
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś Sam !
Rośliny to nie maszyny !
Otrzymany Lumen od: OCoBiega

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #187

• Pingwin
  • Pingwin Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3315
  •  

•  

OCoBiega napisał:
Masz jakiś patent na przyśpieszenie kwitnienia?

Najlepszy patent to sadzić rosliny które kwitną juz w lipcu a nie we wrzesniu, wtedy nie trzeba cudów a rosliny mimo tego spokojnie zdaza dojśc.

Twoje dopiero zaczynaja, papu by im sie przydało bo wlasnie tego (poza słoncem) roslina najbardziej potrzeba podczas kwitnienia. Fosfor i potas to podstawa, jak bedzisz je głodził to duzo z tego nie wycisniesz. Dlatego radze poszukac jakiegos organicznego nawozu, masz to w szklarni takze nie powinno zabardzo plesnieć wiec jak najbardziej zgadzam sie aby nie pryskac chemia. Niemniej nakarmic trzeba, wtedy rosliny mocniej zakwitna i wypuszcza nowe włoski.
Otrzymany Lumen od: OCoBiega

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #188

• LfWEED
  • LfWEED Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 189
Panowie a biopon do kaktusow NPK - 3-6-6 nada się na koncowke flo plus do tego betokson.no i czy 2 tyg karnacji po oprysku wystarczy?

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #189

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

Teoretycznie się nada ale lepszy byłby florowit jesienny albo do kwasnolubnych im mniej azotu tym lepiej na końcówkę flo wogle unikaj azotu i odstaw nawozy 2 tygodnie przed kosa .
Ps polecam basfoliar dolistny NPK 7-14-40
Pozdrowka
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...
Otrzymany Lumen od: LfWEED

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #190

• OCoBiega
  • OCoBiega Avatar
  • ... na WEG'u
  • Joint & Sport
Dzięki wam Pany za porady :)

Czy BioFlores (BioCanna) na kwitnienie będzie spoko, czy jest jeszcze coś lepszego z bio nawozów ?
Żeby obudzić śpiącą królewnę zapodał bym BioBoost (BioCanna).

Ewentualnie co polecacie na pleśń (choć mam nadzieję że się obędzie, - szklarnia ma dobrą wentylację) oczywiście też natural.

To moja pierwsza uprawa i raczej ma na celu zapoznanie się z tematem i wyeliminowanie błędów na przyszłoroczny OUT.

Dodam jeszcze że z dziewczynami mieszkał MobbyDick auto z którego uzyskałem 22g suchych jak pieprz topów, bez żadnego dokarmiania.
Otrzymany Lumen od: Pingwin
Moderatorzy: AS

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany