Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ !

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #161

• zbiory
  • zbiory Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 842
  •  

•  

Jest szansa że napiszesz coś więcej o warunkach uprawy i o roślinie. Wygląda zdrowo i tyle w tej chwili mogę określić. Jednak te liście to chyba jakaś mutacja. Opisz co i jak to pogadamy
Wpatrz się głęboko, głęboko w przyrodę, a wtedy wszystko lepiej zrozumiesz.-Albert Einstein
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #162

• LfWEED
  • LfWEED Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 189
Nom to tak :P geny to norden seeds lub chees x bb od kozy wysadzona poczatkiem czerwca w ziemi spotowej przekopanej z obornikiem granulowanym. Rosnie na miedzy gdzie slonca ma do oporu poza tym zostala 3 razy podlana nawozem do kaktusow. Zdjecie jest slabej jakosci i tego nie oddaje ale martwi mnie jej rozmiar i brak kwiatow:(

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #163

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

szykuj się na kampanię wrześniową bo to raczej roślina bez cech autokwitnących. skoro wysadziłes ją na początku czerwca na bank już powinna kwitnąć. Może pomieszałem pestki (sorry :oops: ) a może darczyńca namieszał coś z nasionami co nie zmienia faktu, że nie jest to automat i będzie z niej więcej zielonej radości :D
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #164

• LfWEED
  • LfWEED Avatar
  • ... indukujący
Nooo Coz jestem bylym hazardzista wiec przyzwyczajony do wyjebki:P A ta mutacja nie ma opcji ,ze to jej wina ? bo z 3-4 tyggodnie temu wygladal jakby startowal z kwitnieciem i liscie nie odbiegaly od normy:P Poza tym to nadrobiles pestkami AxHK powinno byc mega ziolo z tego:P

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #165

• LfWEED
  • LfWEED Avatar
  • ... indukujący
tym razem pytanie z innej beczki czy warto testowac pestki z hermy?dodam, ze automat rósł w szklarni i mimo tego ze widzialem go co kilka dni to nie zauwazyłem tam zadnych jaj:(a w samej koncówce szczytu było okolo 30 nasion

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #166

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  •  

•  

nie warto, zakręcisz się to tu to tam i nazbierasz nasion na następny sezon ;)

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #167

• Pingwin
  • Pingwin Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3315
  •  

•  

Ja w zeszlym sezonie posadzilem dwie pestki ktore dostałem od kolezanki, uprawiala indoor ale na balkonie.Odmiana to OrginalJack, automat. W calej dosyc dorodnej roslince znalazła niespelna 10 nasion, wyrosły mi z tego ładne automaty bez jakichkolwiek pestek.

Podobno boks nie byl idealnie szczelny i za dnia jakies minimalne promienie sloneczne sie tam dostawaly, takze nie wiem czy bylo to delikatne hermienie czy jak kiedys tam czytalem stary sposob z poprzedniej epoki, feminizacja swiatłem :side:

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #168

• LfWEED
  • LfWEED Avatar
  • ... indukujący
Skoro tak radzicie to następne pytanie :P czy panny sa ok ?zaczeły kwitnac poczatkiem sierpnia i nie wiem czy robic im więcej słoneczka:) wolałbym tego uniknąć bo spot na przypale.

Otrzymany Lumen od: Golas, Bongjour

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #169

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  •  

•  

wiadomka im więcej słoneczka tym lepiej ale tylko Ty potrafisz ocenić czy gra warta świeczki, skoro masz tam nieciekawą sytuację to zostaw jak jest bo planty idą bardzo dobrze.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 2 miesiąc temu #170

• Prosty człek
  • Prosty człek Avatar
  • ... na FLO
  • Zielony uspokaja :)
  • Zebranych lumenów: 538
  •  

•  

Siemano. Co sądzicie o wsadzaniu kiełków zamiast odrazu do gleby, to do kostek wełny mineralnej, a potem z kostką w glebę? Wiem, że te kostki dają radę w ukorzenianiu, ale boję się, że kiełki mogą w tym nie ogarnąć. No i widzę, że wyżej wymienione mają pasować do hydro i aero, a co z glebą? Może lepiej kiełkować tradycyjnie?
Moderatorzy: AS

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany