Kowalsky napisał:
Przeciez to z lodygami i mokre. 80 suchego powinno zostac

Powinno wg ogólnie przyjętej normy, ale jeszcze długo się nie dowiemy, bo schnie jakby chciało a nie mogło. Dziś otworzyłem karton po 3 dniach i chyba było to błędem zamykanie go - co prawda nie szczelnie, ale zawsze.
Ja pier*** nienawidzę procesu suszenia - nie wiem jak Wy, ale dla mnie to już po temacie. Jednak wolę jak rosną i cieszą oko oraz nos, gdy są na flo
Szatyn napisał:
WOW ładnie lecisz. Widzę że uznajesz zasade "ile razy zetniesz tyle razy zasiejesz"
Pozdro
Teraz dokładnie tak robię - ile zetnę tyle zasieję x 2
tajniak napisał:
Super krzaki i wynik mokrego, a bryla korzeniowa to masakra
Masz jakies porownanie do niej z poprzednich grow ?
Bo wyglada ona mega zajebiscie i jestem ciekaw co mialo na nia taki wplyw ?
Nowe nawozy z AN albo ta doniczka Hercules ? Albo ta doniczka z dodatkowa siatka ?

Bo na pewno przelozylo sie to tez na plon a nie ukrywam, ze sam chcialbym cos takiego uzyskac w przyszlym grow i nie wiem czym tu sie z Twojej fotorelki sugerowac
Pozdro
Powiem Ci, że sam się zastanawiam w czym tkwi haczyk i niestety jest zbyt dużo zmiennych i nie wiadomo co jednoznacznie się przyczyniło do wyniku - w tym grow nowościami było:
- naświetlanie MH ok 30 dni

- popalenie roślin, następnie ich zaziębienie

- użycie siatki do klejenia styriopianu jako dodatkowego separatora w doniczkach Hercules umożliwiającej dodatkowe dotlenienie ziemi

- nawozy AN + Bloombastic ?

- zmienny FP

- nawożenie przy każdym podlewaniu (jak były 2 podlania czystej wody w całym grow to świat i ludzie

)
- brak wentylacji
Jak widzisz jest tego w cholerę...
Szatyn napisał:
Tam było tyle kabli ze pewnie zajebiste pole magnetyczne powstało i tu bym szukał złotego srodka.
\
he he he
Podro

Dokładnie jak mówisz Szatyn

Do listy należy dopisać jeszcze:
- użycie magicznych przewodów elektrycznych