Rzutem na tasme w ostatnim kwadransie wskakuje do rywalizacji o puchar GLP ! O ile oczywiscie mozna

Tym razem po raz pierwszy chce sprawdzic sie z AUTOMATAMI :> Zobaczymy jak mi to wyjdzie :>
Fotoperiod planuje caly czas 20/4 bo podobno taki najlepszy do auto...
Druga nowoscia jest tez zmiana ziemi. Kupilem niby jakas bogada w skladniki i mam nadzieje dzieki temu przez caly WEG nie lac zadnych nawozow tylko woda, No ewentualnie troche Rhizotonica. Na FLO bedzie Flores,Boost,PK13/14 i Sugar Royal.
I ostatnia nowoscia jest to ze w koncu dorobilem sie miernika EC jak i PH jest tez nowy takze miejmy nadzieje ze dzieki tym nowosocia pobije swojego rekorda

Ale cel ilosc jaka mnie zadowoli to 1KLOCEK ;> No to chyba tyle.
Aha, treningow nie bedzie bo z powodu porazki w poprzednim grow teraz musze zdazyc z dwoma projektami do wakacji wiec nie bedzie zadnego dodatkowego stresowania roslin tylko szybko maja mi dojsc i odpalam drugi rzut AUTO ;>
No to chyba tyle, poki co tylko dwie foteczki bo wiecej pestek jeszcze nie pokielkowalo. Pewnie jutro,pojutrze bedzie juz komplecik :> A wiec zagladajcie ;>
A wiec
SETUP przedstawia sie nastepujaco :
POMIDORKI : 26xUltraviolet + 3xCbd Med Gom
BOX : Homebox White XXL (240x120x200h)
OSWIETLENIE : 2x MH GIB Growth Spectre 600W (WEG) + 2x HPS GIB Flower Spectre Xtreme (FLO)
ZASILANIE : 2x Zasilacze cyfrowe Elektrox 600W DIM
ODBLYSNIKI : 2x Adjust A Wing AVENGERS - Medium + Spreader
WENTYLACJA : Wyciagajacy 280m3/h lub 400m3/h. Do tego mieszajace. 2x Wloty Pasywne.
ZIEMIA : ATAMI KILOMIX w 11L donicach z keramzytem na dole i u gory i garscia dolomitu.
NAWOZY : Zestaw Canny (Rhizotonic,Terra Vega,Terra Flo,Boost,Trace Mix,Ph-) + Hesi SuperVit + PLAGRON Sugar Royal + PLAGRON PK 13/14.