Prosiłem o coś.
Po starej znajomości - Uprzejmie proszę o skasowanie mi konta.
Trzymałem je tylko dlatego, że tu się inaczej nie da zaglądać.
Udzielać się nie mam zamiaru: - np: wrzucać tu - linków do czegoś mi nie wolno.
Dostosowywać się także nie mam najmniejszej ochoty.
Taką mam naturę.
Wpadłem jakoś tak: - jak by nie patrzeć coś bredziłem 3po3 a.. złamanie zasad obwiązujących było: jakby nawiązaniem.. chyba?
kolejny post: z bezpośrednim linkiem - grafika z bazy F#
www.growlike.pro/forum/oswietlenie/1340-jak-dobrac-widmo-w-panelu-led-sprawdzone-rozwiazania-i-eksperymenty#44149
Nagminnie nie trzymam się: ...
>>> tu ludzie sie staraja budowac, nie dzielić
Niech Ludzie Którzy Tu są: budują co chcą i nie dzielą się. Nie mój problem i nie moja sprawa.
Nie jestem częścią tego forum: ani tak zwanej "SCENY" a pewnego rodzaju Trollem.
Nie czuje się z tym miejscem w jakikolwiek sposób związany. Może o tyle, że cześć ludzi kojarzę.
>>> nie musisz sie stosowac do zasad nikt ci tego nie narzucil
Dokładnie.Dlatego wracam do: - : prośby : tu sam wakacji : zerwania z nałogiem sobie zafundować nie mogę.
Jeśli się zdecyduje: z ciekawości popatrzeć - za poł roku.. rok etc. - zawsze mogę sobie założyć kolejne.
Na IC wystarczyła jedna prośba abym dostał - zamiast - warna za "spam" i "trolling" - bana na konto - "na zawsze".
>>>
nie było odnośników do innych For tematycznych
wiki to nie forum: A przybudówka do - portalu # - można było chyba zostawić tę cześć

?
Czemu już jej nie macie? Jak by nie patrzeć: licencja gnu raczej - i budowane było chyba i przez co niektórych obecnych i tu.
Własnej nie robicie ? Dobra forma: jedna z lepszych - szkoda trochę, że nie łatwo znaleźć kogoś komu się chce.
Galeria # także nie jest forum - ma jedną miłą zaletę: daje się do niej pliki xls wklejać.
Precyzja wypowiedzi:| oj no dobra na forum w adresie

|
Pozamiatajcie. Po mnie ... Wiele nie naśmieciłem.. raczej.
I połamania | przesadni nie życzą powodzenia |
Hmm.. łamie zasady prosząc o skasowanie konta w niewłaściwym miejscu?

Pewnie tak.
golas >>> Ja tylko poprosiłem ... a Ty swoje ... no trudno ...
Wiesz : Ja bardzo łatwo się obrażam.
Skasuj to do czego podałem linki także.